Ξέρεις ότι είσαι στην Πάρο αν -με το που πατάς το πόδι σου στο λιμάνι- νιώθεις χαρούμενος και σίγουρος ότι εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο καλοκαιρινό πάρτι της χρονιάς. Είναι το νησί που φροντίζει να περάσει φανταστικά κάθε επισκέπτης του. Είτε αυτός που θέλει να ανεβάσει TikTok βιντεάκια από την Πούντα ή εκείνος που θέλει να ηρεμήσει στις Λεύκες.  Στην Πάρο θα βγάλεις άπειρες φωτογραφίες στα κρυμμένα σοκάκια στην Παροικιά και να περάσεις τα απογεύματα στο λιμανάκι της Νάουσας με ένα Aperol Spritz, το εμβληματικό aperitivo με την αψεγάδιαστη πορτοκαλί και αναζωογονητική γλυκόπικρη γεύση που φωτίζει κάθε πρόποση και προσθέτει χαρά στην κάθε στιγμή.Απόλαυσε τα πιο premium Aperitivo Hours με θέα το ηλιοβασίλεμα της Πάρου και μοιράσου παρέα με τους φίλους σου μερικές από τις καλύτερες εμπειρίες που έχει να σου προσφέρει το φετινό καλοκαίρι.

Για 60 ολόκληρες μέρες στην Πάρο θα συμβαίνουν ασταμάτητα parties ενώ το Aperol Spritz catamaran θα πραγματοποιεί τις πιο μαγευτικές sunset βόλτες, γύρω από το νησί του Αιγαίου. Το πιο joyful brand Aperol Spritz, ντύνει με τη μοναδική πορτοκαλί του ενέργεια το ειδυλλιακό τοπίο της Πάρου και προσφέρει την ιδανικότερη ατμόσφαιρα για αξέχαστες καλοκαιρινές εμπειρίες! Joyful events, Aperol Spritz DJ decks και Aperitivo Promos, θα είναι μόνο μερικές από τις μοναδικές εμπειρίες που θα απολαύσουν οι επισκέπτες του πανέμορφου Κυκλαδίτικου νησιού. Η Πάρος έχει φημισμένες κυκλαδίτικες παραλίες, για εσένα που θέλεις να κάνεις σερφ και για σένα που θέλεις ένα μικρό κολπίσκο. Κυρίως, για σένα που θέλεις να παρτάρεις γιατί σου αξίζει μετά από μια απαιτητική χρονιά. Αυτές είναι οι δικές μας πέντε αγαπημένες, υπάρχουν πάρα πολλές ακόμα.

Κολυμπήθρες

Διάσημοι γρανιτένιοι βράχοι της που προχωρούν μέχρι τη θάλασσα, σχηματίζουν τις διαδοχικές της παραλίες και ένα μοναδικό τοπίο. Η αλλοίωση που έχουν υποστεί τα βράχια της παραλίας από το θαλασσινό νερό σε συνδυασμό με τα κρυστάλλινα νερά δημιουργούν ένα μαγευτικό σκηνικό.

Φάραγγας

Είναι καλύτερη επιλογή για όλους όσους αναζητούν μία πανέμορφη οργανωμένη παραλία. Απόλυτα προστατευμένη από τους αέρηδες, καθώς βρίσκεται στην αγκαλιά ενός μικρού, βαθιού κολπίσκου με κατάξανθη ψιλή άμμο και τα πεντακάθαρα διάφανα νερά.

Χρυσή Ακτή

Αν σας πούνε ότι είναι η τέλεια παραλία, πιστέψτε τους. Είναι απέραντη κι έχει καταγάλανα νερά με βελούδινη χρυσή άμμο. Η διάσημη αυτή παραλία πήρε το όνομα της από το χρώμα της άμμου, η οποία είναι χρυσή και σαν πούδρα. Η Χρυσή Ακτή έχει βραβευτεί με τη γαλάζια σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Κι είναι η παιδική χαρά των σέρφερ. Η παραλία της Χρυσής Ακτής απέχει περίπου 20 χιλιόμετρα από την Παροικιά. Η διαδρομή είναι και ευχάριστη καθώς περνάτε μέσα από γραφικά χωριά της Πάρου.

Σάντα Μαρία

Δύσκολο να έχεις πάει στην Πάρο και να μην έχεις περάσει από την πιο δημοφιλή παραλία του νησιού. Είναι η κοσμοπολίτικη παραλία της Πάρου, εδώ θα δεις τους πάντες. Βρίσκεται στη βορειοανατολική πλευρά του νησιού, ακριβώς απέναντι από τη Νάξο. Η ακτογραμμή σχηματίζει σε πολλά σημεία μικρούς κολπίσκους για απομόνωση, παρέχοντας φυσική σκιά κάτω από τα αρμυρίκια. Και κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά.

Mη χάσετε τα Amphibious Beach Parties της ημέρας. Το Aperol Spritz Amphibious βγαίνει από τη θάλασσα για να ξεκινήσει το πάρτι! Ζήστε την once in a lifetime εμπειρία με το πορτοκαλί όχημα που θα έρθει από τη θάλασσα για να φέρει τα πιο joyful beach parties. Το αμφίβιο όχημα του Aperol Spritz βγαίνει από τη θάλασσα και γίνεται mobile bar και DJ deck.

Μαρτσέλο

Η αγαπημένη παραλία των νέων που μένουν κοντά στην Παροικιά. Είναι η συνέχεια της παραλίας του Κριού (επίσης αγαπημένη). Δεν θα πετύχεις κύματα σχεδόν ποτέ (αν πιάσουν νοτιάδες απλά δεν πας). Και φυσικά τα τιρκουάζ νερά είναι πεντακάθαρα. Αγαπημένη όλων των ηλικιών με πολυσύχναστο beach bar και δυνατή μουσική, beach volley, μόλους για δέσιμο σκαφών.

Η ultimate Aperol Spritz  εμπειρία του φετινού καλοκαιριού είναι γεγονός και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κλείσεις τα εισιτήριά σου για τον πιο joyful προορισμό! Περισσότερες πληροφορίες εδώ