Αποκαλέστε τες δικαιολογίες για να μην πάτε για κάμπινγκ. Ή «μύθους». Όπως και να τους αποκαλείς, μην τους πιστεύεις – 100%, γιατί υπάρχει μεγάλη δόση αλήθειας στους παρακάτω δέκα μύθους για το κάμπινγκ. Οι ακόλουθες κοινές προκαταλήψεις σχετικά με το κάμπινγκ δεν πρέπει να είναι ο λόγος που χάνετε το ελεύθερο αυτή τη σεζόν. Πώς νομίζετε ότι θα πάτε ένα μήνα διακοπές με τέτοιες τιμές στα δωμάτια στις Κυκλάδες; Προειδοποίηση: Το να φέρετε τον κατάλληλο εξοπλισμό είναι επίσης πολύ σημαντικό.

Οι «μόνιμοι»

Είσαι στην Εύβοια, είσαι στην Κρήτη έχεις βρει το χώρο σου. Αλλά, όχι, υπάρχει ο «είναι δικό μου το μέρος». Οι τύποι που πηγαίνουν κάθε χρόνο, έχουν πολυθρόνες φάση και θα σου πουν μόνο ψέματα για να μεταφέρεις τη σκηνή σου για να κρεμάσουν την αιώρα τους. Θεωρούν ότι νοικιάζουν δωμάτιο. Ενώ κάνουν τρύπες στην άμμο για να πάνε τουαλέτα.

Η γιόγκα

Είτε είσαι στο Μαρμάρι είτε στο Κλεισίδι θα σηκωθείς πρωί πρωί και θα αρχίσεις τους χαιρετισμούς στον ήλιο. Διαλογισμός και ελεύθερο κάμπινγκ είναι μια συμβιωτική σχέση. Οι κάμπερς από τον Αρμενιστή μέχρι τα Σύβοτα διαλογίζονται. Αυτή είναι η κουλτούρα. Να είσαι προετοιμασμένος για κάτω σκύλο.

Το ψυγειάκι

Ίσως, πιο απαραίτητο από το στρώμα για να κοιμάσαι.  Πιο απαραίτητο από το autan για τα κουνούπια. Πιο σημαντικό από το φακό. Προσωπική άποψη, ίδιας βαρύτητας με τα υγρά μαντηλάκια. Πιο σημαντικό από το γκαζάκι.

Οι γυμνιστές

Οι άνθρωποι που λατρεύουν το κάμπινγκ χρησιμοποιούν το ρήμα «γειώνομαι» και θεωρούν τη βουτιά 7 η ώρα το πρωί δώρο Θεού, εννοείται μεγάλο ποσοστό κυκλοφορούν γυμνοί, φόρα παρτίδα. Θα το συνηθίσεις.  

Μπάφοι

Τα λόγια είναι περιττά. Στερεότυπο; Θα μου πεις τα παιδιά γυρίζουν στη φύση, ενώ στη Μύκονο παίζουν hard core φάσεις.

Παιδιά με κιθάρες

 Για κάποιους φασάρα, για κάποιους η θεία μου η χίπισσα. Από Σωκράτη Μάλαμα μέχρι Ματούλα Ζαμάνη. Γενικά, αν δεν σου αρέσουν τα έντεχνα, ίσως να το ξανασκεφτείς.

Τα κουνούπια και οι μύγες

Επαναφορτιζόμενη εντομοπαγίδα. Μόνη λύση.

Μακαρόνια με τόνο κονσέρβα

Η διατροφή σου. Ενίοτε και τα πιάτα ημέρας της ταβέρνας. Δυο μήνες είναι αυτοί, θα περάσουν.

Οι φασαίοι κι εκεί

Στο κάμπινγκ στη Σέριφο πηγαίνουν μέχρι και με Porsche, τους ξεχωρίζεις από τα Teva.  

Το σεξ που ακούμε όλοι

 

via GIPHY

Σε ακούσαμε όλοι. Σχεδόν χειροκροτήσαμε. Λάθος μας να στήσουμε εκεί την σκηνή. Λάθος.