Πού θα πηγαίνατε στον κόσμο αν δεν έπρεπε να πληρώσετε για διαμονή; Μια συγγραφέας αποκάλυψε πώς έμενε σε μοντέρνα διαμερίσματα, σπίτια στα προάστια, παραθαλάσσια ακίνητα, ακόμη και σε πήλινες παράγκες χωρίς να πληρώνει ούτε ένα ευρώ για ενοίκιο. Προσέχει τη γάτα σου όταν λείπεις και έτσι δεν πληρώνει ποτέ ξενοδοχείο. Οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν ξενοδοχεία ή Airbnbs για τη διαμονή τους. Η Madolline Gourley, από την άλλη, ψάχνει για σπίτια με γάτες.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @madolline

Η 32χρονη από το Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας, ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, προσέχοντας σπίτια και γάτες. Πρακτικά, ως αντάλλαγμα για τη μισή ώρα δουλειά της -που περιλαμβάνει να ταΐζει και να χαϊδεύει τις γάτες και να καθαρίζει το κουτί με την άμμο τους- κερδίζει δωρεάν διαμονή σε διάφορα μέρη.

Στα χρόνια που πέρασαν από την πρώτη της εμπειρία, η Madolline συνέχισε να κάνει δωρεάν διακοπές, προσέχοντας γάτες στη Νέα Υόρκη , τη Βοστώνη, το Σιάτλ, τη Σάντα Φε και το Σινσινάτι στις ΗΠΑ, καθώς και στην Τασμανία και το Σίδνεϊ στην Αυστραλία. Δεν πληρώνεται για τον χρόνο της φροντίζοντας τα κατοικίδια άλλων ανθρώπων, αλλά πιστεύει ότι η ευκαιρία να εξερευνήσει νέα μέρη είναι μια δίκαιη ανταλλαγή για τη δουλειά. Βέβαια, το να πληρωθεί για δουλειές στις ΗΠΑ θα παραβίαζε την τουριστική της βίζα, καθιστώντας παράνομη τη διαμονή της στη χώρα. Χρησιμοποιεί το TrustedHousesitters , το οποίο είναι ένας ιστότοπος όπου μπορείτε βρείτε κατοικίες και κατοικίδια.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @madolline

Η κύρια ευθύνη της είναι να φροντίζει το κατοικίδιο ή τα κατοικίδια του ατόμου. Συνήθως φροντίζει να τρέφονται οι γάτες δύο φορές την ημέρα, να τους αλλάζει νερό και να καθαρίζει την άμμο τους. Φυσικά, πρέπει καθαρίζετε το σπίτι και να βγάζετε τα σκουπίδια σε τακτική βάση, αλλά νομίζω ότι αυτά τα δύο πράγματα είναι αυτονόητα. Η 32χρονη γυναίκα λαμβάνει δωρεάν διαμονή, φαγητό και μεταφορά με αντάλλαγμα την υπόσχεση να φροντίζει το σπίτι ενός ξένου και τις γάτες ενώ αυτοί είναι σε διακοπές. Όταν έμενε στο Μπόλντερ του Κολοράντο, βρήκε ένα ακίνητο παρόμοιου μεγέθους στην Airbnb στον ίδιο δρόμο που θα της κόστιζε 12.000 $ για μια 10ήμερη διαμονή.