Υπάρχουν εκεί έξω άνθρωποι που πληρώνονται να κάνουν διακοπές. Επαγγελματίες τουρίστες. Λάθος, ταξιδευτές. Μένουν σε ξενοδοχεία βγαλμένα από φαντασιώσεις κροίσων, σου μαθαίνουν γεωγραφία επειδή επισκέπτονται τα πιο εξωτικά μέρη και τις φωτογραφίες τους κοιτάς όταν θέλεις να χαλαρώσεις το βράδυ.Θέλεις να τους γράψεις σχόλιο “ζωάρα” αλλά δεν θα το καταλάβουν.

Mikki Tenazas a.k.a The Travel Pro

Ο Μίκι Τενάζας σπούδαζε ιατρική μέχρι που συνειδητοποίησε ότι το πάθος του δεν ήταν τα χειρουργεία. Αφού αποφοίτησε αποφάσισε να  ταξίδεψει σε όλο τον κόσμο, χτίζοντας ένα μεγάλο κοινό στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram @thetravelpro.

Ο Μίκι είναι επίσης ο ιδρυτής της @TheGlobeWanderer, ενός από τους ταξιδιωτικούς λογαριασμούς του Instagram που είναι εξαιρετικά δημοφιλής.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JACK MORRIS (@doyoutravel)

Jack Morris a.k.a Do You Travel

Ο Jack Morris είναι κοσμογυρισμένος  και ο επαγγελματίας φωτογράφος πίσω από το @doyoutravel, τον ταξιδιωτικό λογαριασμό του στο Instagram με πάνω από 2.5 εκατομμύρια followers. Είναι γνωστός για τις ειδυλλιακές φωτογραφίες του από τα πιο φωτογενή μέρη του κόσμου.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JACK MORRIS (@doyoutravel)

Ο Morris κερδίζει εξαψήφιο μισθό για ταξίδια στον κόσμο και κάποτε πληρώθηκε 9.000 δολάρια για μία μόνο ανάρτηση στο Instagram.

Madeleine Schneider-Weiffenbach a.k.a Pilot Madeleine

Η Μαντλέν με έδρα το Μόναχο έχει περάσει ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής της στον αέρα. Αφού κέρδισε την άδεια πιλότου της, δυσκολεύτηκε να βρει δουλειά σε μια αεροπορική εταιρεία, οπότε διοχετευσέ την αγάπη της για τις πτήσεις και τα ταξίδια σε μια διαφορετική καριέρα. Σήμερα, είναι μία από τις πιο δημοφιλείς travel influencers στο Instagram, ανεβάζοντας εκπληκτικές φωτογραφίες από προορισμούς όπως η Σαντορίνη και η Καππαδοκία.

Ali Alsulaiman a.k.a Travels of Ali

Ο γιατρός Ali Alsulaiman είναι γεννημένος στη Σαουδική Αραβία, ο οποίος έχει πλέον την έδρα του στο Λονδίνο. Ο Ali εγκατέλειψε το ιατρείο του και έγινε παθιασμένος ταξιδιώτης πλήρους απασχόλησης. Παίρνοντας μαζί του την κάμερά του στα ταξίδια του σε όλο τον κόσμο η ροή του στο Instagram μας κάνει να ονειρευόμαστε πολυτελή ξενοδοχεία και μακρινούς προορισμούς.​

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Soneva (@discoversoneva)

Discover Sovena

Μια σελίδα για πολλά likes. Η Soneva είναι το ιερό δισκοπότηρο των πολυτελών ταξιδιών για πολλούς μοντέρνους Instagram και διασημότητες (κοινωνικών μέσων) επειδή προσφέρει ασυναγώνιστες ευκαιρίες φωτογραφίας.

We Are Wilderness

Το Wilderness Safaris είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες οικοτουρισμού πολυτελείας της Αφρικής που υπάρχει για την προστασία των παρθένων περιοχών άγριας φύσης και της πανίδας και χλωρίδας που υποστηρίζουν.

Emmett Sparling

Ο Έμετ έχει ζήσει περισσότερες περιπέτειες από ό, τι οι περισσότεροι από εμάς θα δούμε στη ζωή μας, είτε κρέμεται από ένα ελικόπτερο πάνω από ένα ηφαίστειο της Χαβάης, είτε ρίχνεται βαθιά σε μια σπηλιά στην Ιάβα. Μοιράζεται τις εκπληκτικές εμπειρίες του τους followers του και  βγάζει τώρα τα προς το ζην ως ένας από τους επιδραστικούς ταξιδιωτικούς φωτογράφους του Instagram.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ➳ Λ L E X (@alexpreview)

Alex Preview

Ο Αλεξάντερ Γουίλιαμσον με έδρα το Αμβούργο είναι ο εγκέφαλος πίσω από τη σελίδα Instagram @alexpreview. Θέτοντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναμμένα με εικόνες του Μπόρα Μπόρα και της Ταϊλάνδης, κάθε ανάρτηση είναι βέβαιο ότι θα σας κάνει να εύχεστε να ήσασταν εκεί μαζί του. Οι ονειρεμένες φωτογραφίες και τα βίντεό του συχνά εμφανίζονται στη ροή Instagram των πιο διάσημων ταξιδιωτικών περιοδικών στον κόσμο, @CNTraveler και @TravelandLeisure.