Σου δίνουμε τις πανέμορφες και κοσμοπολίτικες Κυκλάδες, τις καταπράσινες Σποράδες, την άγρια ομορφιά του βόρειου Αιγαίου και τον κοντινό Σαρωνικό; Τι σκέφτεσαι; Διακοπές με την Hellenic Seaways σκέφτεσαι. Μέσα σε λίγες μόνο ώρες μπορείς να είσαι στον αγαπημένο σου προορισμό. 

Φέτος βάλε πλώρη για το Αιγαίο

Φέτος, το καλοκαίρι, η Hellenic Seaways προσεγγίζει τις Κυκλάδες με τα πλοία της να ξεκινούν και από Πειραιά και από Ραφήνα. Το μοναδικό Highspeed 4, με άνετη αναχώρηση από Πειραιά στις 09.30, προσεγγίζει την Πάρο, τη Νάξο, το Κουφονήσι και την Αμοργό. Σε λίγες ώρες θα βουτάς στα καταγάλανα νερά της Ιταλίδας στο Κουφονήσι, ενώ μπορείς έστω και για ένα ΣΚ να ζήσεις την μοναδική εμπειρία ενός παραδοσιακού πανηγυριού σε κάποιο από τα υπέροχα χωριά της Αμοργού και να γευτείς το εξαιρετικό πατατάτο.

Αν πάλι θες κάτι πιο δημοφιλές, με το Hellenic Highspeed, αντίστοιχα, ξεκινώντας από τον Πειραιά 3 φορές την εβδομάδα μπορείς να βρεθείς στη Μύκονο των celebrities, αλλά και στον Αγ. Κήρυκο Ικαρίας ή στους ακριτικούς αλλά πανέμορφους Φούρνους, καθώς στην ατμοσφαιρική Πάτμο και την διαρκώς ανερχόμενη Λέρο με τους κρυφούς θησαυρούς. Επιπλέον, κάθε Σάββατο από Λέρο φθάνει μέχρι την Κάλυμνο των σφουγγαράδων, την Κω του Ιπποκράτη, τη γραφική Σύμη και την κοσμοπολίτικη Ρόδο.

Το Flying Cat, με τη σειρά του, που ξεκινά από Ραφήνα και έχει ως προορισμό την Τήνο, τη Μύκονο και τη Νάξο, σου δίνει την ευκαιρία να βρεθείς στα πανέμορφα νησιά σε λίγες μόνο ώρες. Με έως δύο καθημερινές αναχωρήσεις, μπορείς να βρεθείς στην Τήνο μέσα σε 1 ώρα και 50’, στο Νησί των Ανέμων σε λιγότερο από 2,5 ώρες και στη Νάξο σε 3 ώρες και 25’. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και αν φύγεις απόγευμα Παρασκευής, μετά το γραφείο, και επιστρέψεις βράδυ Κυριακής, έχεις την ευκαιρία να «περπατήσεις» σπιθαμή προς σπιθαμή το αγαπημένο σου νησί, να χαλαρώσεις και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Hellenic Seaways λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για ένα όμορφο και απολαυστικό ταξίδι. Μπορείς να δεις εδώ όλα τα μέτρα προστασίας που λαμβάνει η εταιρεία στα πλοία της.

Βγάλε το εισίτηριό σου εύκολα και απλά

Η Hellenic Seaways όχι μόνο χαρίζει μοναδικές επιλογές προορισμών, αλλά καταφέρνει να κάνει εύκολη την επιλογή νησιού και τη διαδικασία κράτησης με το νέο της website www.hsw.gr. Μέσω του website μπορείς εύκολα και με ελάχιστα βήματα να κάνεις κρατήσεις θέσεων για όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια. Στη συνέχεια κάνεις Web check-in έως 48 ώρες πριν την αναχώρησή σου και παραλαμβάνεις τα εισιτήριά ηλεκτρονικά (e-ticket) στο κινητό ή στο tablet σου. Με τόσο απλές κινήσεις, είσαι εν πλω και ταξιδεύεις για τα αγαπημένα σου νησιά με τη Hellenic Seaways.

Θες και ένα extra tip;

Μέσα από το ανανεωμένο hsw.gr  μπορείς να βρεις λεπτομέρειες για τα νησιά που εξυπηρετεί η εταιρεία, αλλά και να ενημερωθείς για τις προσφορές και τις εκπτώσεις. Η εμπειρία σου όμως, δεν σταματά εδώ: μην ξεχάσεις μάλιστα να χρησιμοποιήσεις ή να εκδώσεις εύκολα την κάρτα Seasmiles. Χρησιμοποιώντας τη Seasmiles κάρτα σας μαζεύεις πόντους και κερδίζεις αποκλειστικά προνόμια, μοναδικά δώρα, ειδικές προσφορές και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που θα κάνουν το ταξίδι σου αξέχαστο. Μάλιστα, η φυσική κάρτα Seasmiles γίνεται βιοδιασπώμενη και, σε συνδυασμό με τις ψηφιακές κάρτες, σαλπάρει μακριά από τη χρήση του παραδοσιακού πλαστικού. Και αν ξεχαστείς, υπάρχουν πάντα τα SeaSmiles Kiosks στα πλοία της εταιρείας ώστε να την προμηθευτείς εν πλω και να αρχίσεις αμέσως να απολαμβάνεις προσφορές και προνόμια ή να ενημερωθείς γρήγορα κι εύκολα για τους πόντους σου, ενώ -αν είσαι μέλος της Blue ή Silver βαθμίδας- να εκτυπώσεις τη φυσική βιοδιασπώμενη κάρτα σου, να αντικαταστήσεις την πλαστική Blue ή Silver κάρτα με τη νέα βιοδιασπώμενη bio card. 

Αναβαθμισμένη εμπειρία σε όλα τα πλοία

Ο στόλος ταχυπλόων της Hellenic Seaways ξεχωρίζει όχι μόνο για την ταχύτητά του, αλλά και για τους άνετους χώρους στους οποίους σε υποδέχεται. Με μοντέρνα καθίσματα αεροπορικού τύπου, πλήρως εξοπλισμένα μπαρ και καταστήματα με δώρα, αρώματα, καλλυντικά και αξεσουάρ, όπου μπορεις να πραγματοποιήσεις τις προσωπικές σου αγορές, έχεις τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσεις μια αναβαθμισμένη ταξιδιωτική εμπειρία που χαρακτηρίζεται από άνεση και πολυτέλεια. 

Επιπλέον με την on-board infotainment πλατφόρμα με την ονομασία @sea δεν πρόκειται να πλήξεις ούτε για μια στιγμή. Είναι διαθέσιμη σε όλους τους επιβάτες, και μπορείς να συνδεθείς σε αυτή μέσω του wifi του εκάστοτε πλοίου. Τι θα βεις στην @sea; Μια πληθώρα πληθώρα υπηρεσιών, από ενημερωτικό και ψυχαγωγικό υλικό, όπως το μενού των εστιατορίων και καφετεριών που στεγάζονται εντός του πλοίου, μέχρι και παιχνίδια. Τέλειο!

Γνώρισε καλύτερα την Hellenic Seaways

Η Hellenic Seaways, με 15 πλοία στο δυναμικό της που προσεγγίζουν πανέμορφα νησιά όπως εκείνα των γεμάτων πράσινο Σποράδων, του κοντινού Σαρωνικού και του γοητευτικού Βορείου Αιγαίου, είναι μέλος της Attica Group. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των εταιρειών Superfast Ferries, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways και Africa Morocco Link με συνολικά 32 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η Attica Group είναι ο μεγαλύτερος Ελληνικός Όμιλος Επιβατηγού Ναυτιλίας και κατατάσσεται στον κλάδο του μέσα στις 3 μεγαλύτερες εταιρείες στη Μεσόγειο και στις 50 μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα (ανεξαρτήτως κλάδου). Τα πλοία του στόλου της ταξιδεύουν σε 4 χώρες, σε 60 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 71 λιμάνια. 

Η Hellenic Seaways σού δίνει τη δυνατότητα να ταξιδέψεις  με άνεση και πολυτέλεια στα αγαπημένα σου ελληνικά νησιά μέσα σε λίγες ώρες!