Αν υπάρχει ένα καλοκαίρι που έχουμε όσο τίποτα ανάγκη τις διακοπές, αυτό είναι το φετινό και δεν χωρά συζήτηση περί αυτού. Άλλωστε, στη γεμάτη υποχρεώσεις καθημερινότητα, η σκέψη των διακοπών πάντα μας χαλαρώνει και κάνει το μυαλό μας να «ταξιδεύει» σε μέρη που ο νους και η καρδιά λαχταρoύν. Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και την καταιγισμό από posts που ήδη έχουμε αρχίσει να δεχόμαστε στο feed μας με εικόνες από πλοία, μέρη με απέραντο γαλάζιο και ήλιο. Ε, δεν χρειάζεται και πολύ ώστε να πλημμυρίσουν το μυαλό και μας οδηγούν στο να σκεφτόμαστε πότε θα ταξιδέψουμε στα μοναδικά ελληνικά μας νησιά. Σύμμαχος και «συνοδοιπόρος» σε όλα αυτά, η Blue Star Ferries, η οποία προσφέρει μοναδικές επιλογές προορισμών, ενώ καταφέρνει να κάνει εύκολη και γρήγορη τη διαδικασία κράτησης μέσω του νέου της website www.bluestarferries.com.

Εδώ να σταθούμε λίγο παραπάνω, διότι οι λέξεις «εύκολη» και «γρήγορη» είναι απόλυτα ακριβείς, ωστόσο μιλάμε για ένα τελείως άλλο level εμπειρίας για τον χρήστη, ο οποίος μπορεί πλέον να κάνει την προετοιμασία του ταξιδιού πανεύκολη υπόθεση.

Πώς; Μέσα από το νέο www.bluestarferries.com και το online σύστημα κρατήσεων, μπορούμε να κάνουμε την κράτησή μας εύκολα και γρήγορα, να προχωρήσουμε σε web check-in έως 48 ώρες πριν την αναχώρηση και να παραλάβουμε το e-ticket μας ηλεκτρονικά στο κινητό ή στο tablet μας. Καλά το κατάλαβες, η Blue Star Ferries μάς λύνει τα χέρια και έτσι πραγματοποιούμε την κράτησή μας με λίγα μόνο «κλικ», να εκδίδουμε και να αποθηκεύουμε τα εισιτήρια ή/και τις κάρτες επιβίβασής μας.

Επίσης, το ανανεωμένο bluestarferries.com διαθέτει λεπτομέρειες για τα νησιά που εξυπηρετεί η εταιρεία, αλλά και χρήσιμες ενημερώσεις για τις προσφορές και τις εκπτώσεις. Και να θέλουμε πόντους και αποκλειστικά προνόμια, δεν έχουμε παρά να εκδώσουμε εύκολα την κάρτα Seasmiles και να αρχίζουμε να μαζεύουμε πόντους και να απολαύσουμε υπηρεσίες υηψηλης ποιότητας που θα κάνουν το ταξίδι μας αξέχαστο. Και αν ξεχαστούμε, υπάρχουν πάντα τα SeaSmiles Kiosks στα πλοία της εταιρείας. Η φυσική κάρτα Seasmiles γίνεται βιοδιασπώμενη και, σε συνδυασμό με τις ψηφιακές κάρτες, σαλπάρει μακριά από τη χρήση του παραδοσιακού πλαστικού.

Διακοπές που ξεκινούν στο πλοίο

Όσοι προτιμούμε την Blue Star Ferries ξέρουμε καλά ότι οι διακοπές μας ξεκινούν από το πλοίο! Το φιλικό και ευγενικό προσωπικό της εταιρείας μάς υποδέχεται εν πλω, όπου παρέχονται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, κάνοντας το ταξίδι όμορφο και χαλαρό.  Η θάλασσα και το ταξίδι μάς ανοίγουν την όρεξη. Στα πλοία της Blue Star Ferries έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε στα μπαρ διάφορα γευστικά σνακ, δροσερούς χυμούς, λαχταριστά γλυκά, καφέ ή ποτό, ενώ στα εστιατόρια Α la Carte βρίσκουμε εμπνευσμένες δημιουργίες του σεφ Γιώργου Γάτσια. Παράλληλα, υπάρχουν και Self Service εστιατόρια, με μεγάλη ποικιλία πιάτων για πεντανόστιμες στιγμές.

Επίσης, αν θέλουμε να κάνουμε ψώνια της τελευταίας στιγμής, αλλά και ξεχωριστά δώρα στους αγαπημένους μας δεν έχουμε πατά να επισκεφθούμε τα καταστήματα των πλοίων για κοσμήματα, καλλυντικά, είδη ταξιδιού και ένδυσης, καθώς και λογοτυπημένα προϊόντα Blue Star Ferries. Να σημειωθεί ότι στα πλοία υπάρχουν και ATM για να κάνουμε εύκολα και γρήγορα ανάληψη χρημάτων.

Γνωρίστε τον… BlueStarino!

Εάν ταξιδεύουμε με μικρά παιδιά σε 4κλινη εξωτερική καμπίνα, τότε μπορούμε να  αναζητήσουμε στο πλοίο τις καμπίνες με τον παιδικό ήρωα BlueStarino! Οι εκπλήξεις για τα παιδιά δεν σταματούν εδώ: μπλοκ ζωγραφικής και ξυλομπογιές τους περιμένουν σε αφθονία για ένα ευχάριστο ταξίδι παρέα με τον μικρό τους ήρωα.

Καμπίνες PURE & καμπίνες κατοικιδίων

Οι καμπίνες PURE διαθέτουν ένα σύστημα τελευταίας τεχνολογίας, το οποίο καθαρίζει τον αέρα και τις επιφάνειες, προσφέροντας απαράμιλλη άνεση σε όσους έχουν ιδιαίτερη ευαισθησία. Φυσικά, μπορούμε να ταξιδέψουμε άνετα και ευχάριστα με το κατοικίδιό μας στις καμπίνες PET και μάλιστα χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Γνώρισε καλύτερα την Blue Star Ferries

Η Blue Star Ferries, με 12 πλοία στο δυναμικό της που προσεγγίζουν αγαπημένους προορισμούς, όπως τα νησιά των κοσμοπολίτικων Κυκλάδων, τα υπέροχα Δωδεκάνησα, το άγριας ομορφιάς Βόρειο Αιγαίο και τη μοναδικής αξίας στην καρδιά των ταξιδιωτών Κρήτη, είναι μέλος της Attica Group. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των εταιρειών Superfast Ferries, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways και Africa Moroco Link με συνολικά 32 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η Attica Group είναι ο μεγαλύτερος Ελληνικός Όμιλος Επιβατηγού Ναυτιλίας και κατατάσσεται στον κλάδο του μέσα στις 3 μεγαλύτερες εταιρείες στη Μεσόγειο και στις 50 μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα (ανεξαρτήτως κλάδου). Τα πλοία του στόλου της ταξιδεύουν σε 4 χώρες, σε 60 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 71 λιμάνια.

Η Blue Star Ferries πρωταγωνιστεί και αυτό το καλοκαίρι, κάνοντας την προετοιμασία του ταξιδιού μας πανεύκολη υπόθεση και μας υπόσχεται μια απολαυστική και ασφαλή μετακίνηση.