Ο Justin και η Anna Williams δεν είναι ένα ζευγάρι σαν όλα τα άλλα. Μία μέρα πίνοντας το πρωινό τους καφεδάκι έβαλαν σκοπό της ζωής τους να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο και αν μη τι άλλο, δείχνουν ότι το προσπαθούν όσο μπορούν. Έχουν ταξιδέψει ήδη σε 100 χώρες, ωστόσο μία ήταν εκείνη που έχει χαραχτεί βαθιά στη μνήμη τους. Η Βόρεια Κόρεα. Ναι, η χώρα του Κιμ Γιονγκ Ουν!

Η Βόρεια Κορέα δεν είναι και ο πιο προσβάσιμος τουριστικός προορισμός, ωστόσο εκείνοι είχαν τους λόγους τους να λατρέψουν τη χώρα του αιμοσταγή δικτάτορα φωτισμένου ηγέτη. Αφού ήρθαν σε συνεννόηση με μέλη της κυβέρνησης κατάφεραν να εξασφαλίσουν τις απαραίτητες άδειες για να μεταβούν στη Βόρεια Κορέα μέσω Κίνας.

Φτάνοντας αντίκρυσαν αυτό:

Και συνειδητοποίησαν το μεγαλείο της αυτοκρατικής οικογένειας των Κιμ.

Λίγο πριν φτάσουν στην πρωτεύουσα Πιονγιάνγκ, παρακολούθησαν μια μικρή παρουσίαση η οποία τους έλεγε αναλυτικά τι επιτρέπεται και τι όχι σε αυτή την περίεργη χώρα. Αφού το μάθημα τελείωσε, ήταν ελεύθεροι (λέμε τώρα) να κάνουν ό,τι θέλουν (λέμε τώρα). Ακολουθούμενοι πάντα από από κυβερνητικούς ξεναγούς, μπορούσαν να κάνουν ό,τι επιτρέπεται στους ξένους.

Στις φωτογραφίες παρακάτω θα δείτε το εκπληκτικό οδοιπορικό τους στην πιο παράξενη χώρα του κόσμου!