Η πόλη Σαϊγκόν (ή αλλιώς Χο Τσι Μινχ) στο Βιετνάμ είναι κάτι παραπάνω από πολυσύχναστη. Ίσως να μπορούσε να χαρακτηρίστει και η πόλη με τα περισσότερα αυτοκίνητα ή η πόλη που κινείται μονίμως. Αυτό το λέμε γιατί όποιος έχει επισκεφτεί την πανέμορφη πόλη του Βιετνάμ γνωρίζει πως η αφόρητη κίνηση στους δρόμους της είναι αυτόχρονα και μία από τις ομορφιές της.

Είναι πολύ πιθανό οι αναγνώστες να μπινελικώνουν διαβάζοντας αυτά που γράφουμε, καθώς είναι κολλημένοι στην κηφισίας και μας διαβάζουν από το smartphone τους, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Και τους καταλαβαίνουμε. Αλλά αν παρακολυθήσετε αυτό το time lapse που είναι αφιερωμένο στην κίνηση στους δρόμους της πρωτεύουσας του Νοτίου Βιετνάμ, τότε ίσως να δείτε τα φανάρια με άλλο μάτι.

 Το βίντεο είναι μαγευτικό και αν το δείτε σε HD θα θελήσετε σίγουρα να κάνετε ένα ταξιδάκι προς το Βιετνάμ. 

Η ταινία έχει κερδίσει μεταξύ άλλων το βραβείο: Best Experimental Film στο Tiburon International Film Festival και ήταν υποψήφια για βραβείο στα: DisOrient Asian American Film Festival of Oregon, Mudfest, ANIMAYO and London International Creative Competition (LICC).