Ο Νορβηγός Tomasz Furmanek, ξοδεύει τις εργατοώρες του ως προγραμματιστής λογισμικού. Κάτι που δεν τον εμποδίζει να εκμεταλλεύεται τον ελεύθερο του χρόνο σε ένα εντελώς διαφορετικό πεδίο, αυτό του καγιάκινγκ. Κάθε που σηκώνεται από το γραφείο του, λοιπόν, δεν χάνει την ευκαιρία να παίρνει τους δρόμους που τον οδηγούν στα δυτικά της Νορβηγίας, εκεί όπου η φιορδική ομορφιά του επιφυλάσσει κάθε μα κάθε φορά την καλύτερη φιλοξενία…

 

 

 Έχοντας στη διάθεσή του μια GoPro την οποία προσαρμόζει πάνω στο καγιάκ, φροντίζει να αιχμαλωτίζει στις εξορμήσεις του αυτές τις εικόνες που γεμίζουν τα μάτια του.

 

 

Εικόνες που, ευτυχώς για όλους εμάς, τις μοιράζεται μαζί μας μέσα από τον λογαριασμό που διαθέτει στο Instagram (με περισσότερους από 57.000 followers)

 

 

  “Ο βασικός λόγος που κάνω καγιάκ είναι για να καταφέρνω την πολυπόθητη ψυχική μου ισορροπία”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο ίδιος.

 

 

Για την έντονη παρουσία του στα social media, λέει: “Ο λογαριασμός που διαθέτω στο Instagram αποτελεί μάλλον ένα blog περιπέτειας και δράσης, παρά ένα προσωπικό προφίλ.” Ισως αυτός να είναι και ο λόγος που σπάνια “ανεβάζει” φωτογραφίες με επίκεντρο τον ίδιο.