Έχουμε γράψει αρκετές φορές για τις σχεδόν άβολες -σίγουρα απολαυστικές-, on air αναμετρήσεις της Ράνιας Τζίμα με τον Γιάννη Πρετεντέρη, σε βαθμό μάλιστα που άρχισε να μας κουράζει καθώς, πλέον, δεν εμφανίζουν κανένα ενδιαφέρον. Βλέπετε, η δημοσιογράφος έχει βρει το κουμπί του συναδέλφου της και βγαίνει νικήτρια με σχετική ευκολία. Χωρίς να κάνει κάτι το ιδιαίτερο, εκτός φυσικά από τη δουλειά της.

Χθες το βράδυ, όμως, ο Γιάννης Πρετεντέρης είχε να αντιμετωπίσει έναν ακόμα πονοκέφαλο: τον Αλέξη Τσίπρα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στο κεντρικό δελτίο του MEGA λίγο πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου και, όπως ήταν λογικό, αυτή η συνέντευξη μας έδωσε διάφορες ωραίες στιγμές.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Αλέξη Τσίπρα για ποιο λόγο βρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Εν τω μεταξύ τον είπε “αλαζόνα”. Τότε,  ο “έλα με φόρα” απάντησε:«Για να το πω μαλακά, αν σας ταράζουν τα λόγια μου… Είναι θέση, είναι άποψη».

Η κορυφαία στιγμή του Γιάννη Πρετεντέρη, ωστόσο, ήταν άλλη. Σε μία στιγμή παραφροσύνης, προσπάθησε να κάνει συμψηφισμό του εγκλήματος στα Τέμπη και να καλύψει την δήλωση του Πρωθυπουργού για τους συγγενείς των θυμάτων της, με την ποινή στον Νίκο Παππά. Τι απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας; «Aφήστε τον κ. Σκέρτσο να κάνει τον συνήγορο του κ. Μητσοτάκη».

Δεν θα θέλαμε να είμαστε στη θέση του Γιάννη Πρετεντέρη.

https://twitter.com/hashtag/%CE%A4%CF%83%CE%B9%CF%80%CF%81%CE%B1%CF%82?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw