Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά: 2023 και ακόμα ασχολούμαστε με τις τελετές της μοναρχίας. Σύμφωνοι. Για κάποιο όχι και τόσο περίεργο λόγο, όμως, η τελετή στέψης του Καρόλου ήταν η είδηση που έπαιξε έντονα το Σαββατοκύριακο. Μην ξεχνάμε και τις εκλεκτές παρουσίες. Νικ Κέιβ, κρίμα. 

Συνεχίζουμε.

Τα ξένα αλλά και τα ελληνικά μίντια ασχολήθηκαν με την τελετή γιατί, εντάξει, όλα τα είχαμε, οι βασιλιάδες μας έλειπαν. Βίντεο, φωτογραφίες, κουτσομπολιά, ένας Χάρος να κόβει βόλτες… Πάμε πάλι: ένας Χάρος να κόβει βόλτες. Ναι, κυκλοφορεί ένα βίντεο εδώ και κάποιες ώρες με μία φιγούρα να περπατάει έξω από το Αβαείο.

Οι χρήστες του Twitter, μην έχοντας κάτι καλύτερο να κάνουν, το παρατήρησαν και μετά από λίγο, έκαναν το βίντεο με τον “Χάρο”, viral. Φυσικά σχολίασαν ότι τι πρόκειται για ένα δυσοίωνο σημάδι για τη βασιλεία του Καρόλου λες και το να υπάρχουν ακόμα βασιλιάδες δεν είναι από μόνο του δυσοίωνο.

Ωστόσο, τα πράγματα είναι πολύ απλά. Σύμφωνα με το Newsweek, που επικοινώνησε με το Αβαείο του Γουέστμινστερ, η σκοτεινή φιγούρα δεν είναι τίποτα περισσότερο από έναν νεωκόρο. Ευτυχώς που μάθαμε την αλήθεια γιατί δεν καταφέραμε να κοιμηθούμε το προηγούμενο βράδυ.
Μα φυσικά και έγιναν διάφορα αστεία στο Twitter αλλά όπως αποδείχθηκε, ο “Χάρος” δεν ήταν η Μέγκαν Μαρκλ.

https://twitter.com/hashtag/Coronation?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw