Όποιος δεν έχει παρακολουθήσει ποδόσφαιρο στην επαρχία και δη ντέρμπι αιωνίων, δεν ξέρει τι χάνει. Ο Στέφανος Κασσελάκης πάντως την έζησε την εμπειρία του και πανηγύρισε σε καφετέρια της Τρίπολης την πρόκριση του Παναθηναϊκού στην επόμενη φάση, για το Κύπελλο Ελλάδας. Κι αυτή ήταν μια απόδειξη για όσους πίστεψαν κάποτε πως είναι Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο και Παναθηναϊκός στο μπάσκετ.

Αυτό είχε προκύψει τότε που η «γιαγιά» του Κασσελάκη είχε βγει σε τηλεοπτική εκπομπή και είχε δηλώσει πως ο Στέφανος ήταν κάποτε Νέα Δημοκρατία. Τότε όλοι τον τρόλαραν πως είναι μισός Ολυμπιακός μισός Παναθηναϊκός, μισός Σύριζα μισός Νέα Δημοκρατία. Ο Κασσελάκης είχε βάλει τα πράγματα στη θέση τους δηλώνοντας: «Λοιπόν να το ξεκαθαρίσουμε… Είμαι Παναθηναϊκός και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ. Δεν έχει καμία σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα. Απλά μεγάλωσα όντως, Παναθηναϊκός».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ που λέτε παρακολούθησε τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, που κατέληξε στα πέναλντι, και μετά την πρόκριση των πράσινων ανέβασε story στο Instagram του γράφοντας: «Κλείνει η μέρα με μία πρόκριση». Ευτυχώς να λέμε πως ο Κασσελάκης παίρνει τέτοιες χαρές γιατί από το κόμμα του δεν βλέπουμε να παίρνει κάποια.