Θα προσπεράσουμε το αγνό κριντζ που νιώσαμε βλέποντας τις φωτογραφίες του Κυριάκου Μητσοτάκη, που γεμάτος χαρά επισκέφτηκε ένα νέο ζευγάρι, προκειμένου να πανηγυρίσει μαζί του για το νέο τους σπίτι στο Γαλάτσι, και θα εστιάσουμε στην καθόλου επιτυχημένη προσπάθεια προώθησης του προγράμματος «Σπίτι Μου».

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο πρωθυπουργός μάς άφησε για λίγο τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και συνάντησε τον Σπύρο και τη Ραφαέλλα, προκειμένου να του διηγηθούν πώς κατάφεραν να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι (με ωραία θέα όπως είπε) και να συζητήσουν εκτενέστερα για το πρόγραμμα. Ο ίδιος ήταν απλά ντυμένος και χαλαρός, σαν να είναι φίλος τους. Από αυτή τη τελευταία πρόταση, αφαιρέστε το ‘σαν’.

Διότι οι συστάσεις δεν ήταν απαραίτητες, αφού το ζευγάρι έχει βρεθεί ξανά μαζί του και συγκεκριμένα στη θεματική προεκλογική συζήτηση της Νέας Δημοκρατίας για την Οικονομία, που έγινε στα Ναυπηγεία της Ελευσίνας τον Μάιο του 2023.

Τελοσπάντων, όμορφες στιγμές στο νέο σπίτι. Και τι ωραίο που ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι διπλά στους ζορισμένους νέους που πληρώνουν ένα σκασμό χρήματα στα ενοίκια -ποσό που δεν συμβαδίζει με τον μηνιαίο μισθό-, και σε διαμερίσματα που δεν βλέπονται και δεν πληρούν καν τόσες πολλές προϋποθέσεις για να δικαιολογήσεις την τιμή τους. Τώρα βέβαια αν αυτοί οι νέοι είναι πολύ φίλοι με τη ΝΔ είναι ένα άλλο θέμα.

Ακολουθεί το στιγμιότυπο όπου το ζευγάρι είχε παρευρεθεί στην προεκλογική συζήτηση της Νέας Δημοκρατίας, όπου λίγοι και καλοί είχαν την πολυτέλεια να βρίσκονται εκεί. Τι περίεργη σύμπτωση, ε;