Ποια είναι η έννοια της λέξης glorious για εσένα; Αυτό αναρωτιόμουν καθώς κατευθυνόμουν προς το event που υποσχόταν πως θα είναι το πιο glorious της χρονιάς και συνειδητοποίησα τελικά ότι οι πιο glorious στιγμές μας είναι οι καθημερινές. Είναι οι στιγμές που μας κάνουν να αισθανόμαστε δυνατοί και ελεύθεροι, οι στιγμές που μας κάνουν να συνειδητοποιούμε ότι το μότο «κάντο με τον δικό σου μοναδικό τρόπο» μπορεί να γίνει τρόπος ζωής. 

Με μήνυμα «Reveal your senses», απογειώσαμε όλες μας τις αισθήσεις και δημιουργήσαμε το δικό μας μοναδικό glorious moment. 

Στο Art Factory λοιπόν, βιώσαμε ένα ιδιαίτερο και μοναδικό event, με πολλά happenings που θα σας τα εξιστορίσω ευθής αμέσως. Όλα έγιναν στο πλαίσιο της ενέργειας του «my glorious Moments» και η βραδιά είχε πολλές εκπλήξεις, που μας έκλεψαν τις εντυπώσεις. Σίγουρα ξεχωρίζω τo laser show, που ήταν εμπνευσμένο από τη χρωματική παλέτα των προϊόντων glo, σε συνδυασμό με την χορογραφία των επαγγελματίων χορευτριών με στολές από καθρέφτη, που αντανακλούσαν τα χρώματα πάνω τους.

Οι αισθήσεις απογειώθηκαν από το μότο της βραδιάς «Reveal your senses» και τα αρώματα μέντας, μύρτιλου και berries που κυριαρχούσαν στον χώρο. Και φυσικα, party χωρίς shots, δεν γίνεται και έτσι απολαύσαμε τις γεύσεις μέντας, μύρτιλου και berries και σε σφηνάκια.

Στα decks τον ρυθμό έδιναν οι Σπύρος Παγιατάκης, Εύα Θεοτοκάτου και Γιώργος Μπακαλάκος, μουσικοί παραγωγοί του ραδιοφωνικού σταθμού En Lefko 87.7, που καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς έπαιζαν αγαπημένες μουσικές, που μας ξεσήκωσαν, χορέψαμε, καθώς και ανέδειξαν τα παράλληλα happenings που βιώναμε.

Σε τέτοια events βλέπεις παλιούς γνωστούς και φίλους, αλλά και γνωστές προσωπικότητες από τον χώρο του θεάτρου και της μόδας, που όλοι μαζί γινόμαστε μια όμορφη παρέα. Φωτογραφηθήκαμε και συνομιλήσαμε με την Μαρία Σολωμού, τον Γιώργο Καράβα, τον Δημήτρη Μακαλιά, την Ευαγγελία Συριοπούλου και πολλούς άλλους αγαπημένους της ελληνικής showbiz.

Το ειδικά σχεδιασμένο photobooth με cinematic reel στα χρώματα του glo, δηλαδή κόκκινο – πράσινο – μωβ, που εκρήγνυνται στο background, μας χάρισε την ευκαιρία να απαθανατίσουμε την όμορφη βραδιά και να δημιουργήσουμε τα πιο εντυπωσιακά Instagram stories.