Με την κακοκαιρία Daniel να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, σκηνές αποκάλυψης εκτυλίσσονται στη πόλη του Βόλου. Εγκλωβισμένα αυτοκίνητα, δρόμοι ποτάμια, ακινητοποιημένα τρένα και πολύ σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο, με τα έντονα καιρικά φαινόμενα να έχουν προκαλέσει αντίστοιχα προβλήματα τόσο στην Σκιάθο όσο και την Σκόπελο.

Ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, στο default mode μόνιμης εξαλλοσύνης και μανούρας δεν μπορούσε να ανεχτεί άλλο αυτό το χάος και πήρε την κατάσταση στα χέρια του. Στην Μπάρμπαρα, «τα έχωσε» σε εκχιονιστικά, σήμερα βγήκε στους δρόμους, σε ημιάγρια κατάσταση όπως θα μας πληροφορούσε και ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου, και άρχισε να φωνάζει στους οδηγούς. «Πού πάνε όλοι αυτοί; Είναι για τρέλα αυτό που συμβαίνει. 100 φορές το είπαμε» ακούγεται να λέει ο Αχιλλέας Μπέος στο ιδιαίτερο μονοπλάνο που ανάρτησε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, το οποίο θα ζήλευε και ο Μικελάντζελο Αντονιόνι. 

«Κάνω έκκληση στον κόσμο, μην κυκλοφορείτε. Από χθες τα λέμε, δεν μπορούν να βγουν τα μηχανήματα έξω. Πού πάτε ρε άνθρωποι, πού πάτε ρε σεις. Κοίτα που είναι το νερό. Κοιτάξτε πού είναι το νερό. Δεν ακούτε, πού πάτε όλοι εσείς; Από χθες σας λέμε, θα σπάσουν τα ποτάμια, ξέρετε τι νερό έρχεται; Πηγαίνετε στα σπίτια σας» αποκρίθηκε ο απεγνωσμένος δήμαρχος του Βόλου, με το νερό να φτάνει στα γόνατα του.

«Μπράβο δήμαρχε λεβέντη αξίζεις πολλά», «Γεια σου Μπεο παλικάρι!», «Όλοι οι δήμοι μακάρι να είχαν έναν δήμαρχο σαν εσάς», είναι μερικά από τα διθυραμβικά σχόλια θαυμαστών του Αχιλλέα Μπέου στο facebook.

Μάλιστα.