Το βράδυ της Τρίτης, είχαμε ένα ακόμα πρωτοφανές(;) σκηνικό βίας στην Κω, η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο το τελευταίο διάστημα για όλους τους λάθος λόγους. Σε ένα ζαχαροπλαστείο, λοιπόν, εισέβαλε με πολλά νευράκια ένας νταής και ξεκίνησε, αρχικά, να καβγαδίζει με μια 20χρονη υπάλληλο. Στη συνέχεια, την ξυλοκόπησε μπροστά στους πελάτες.

Ο 30χρονος δράστης, όπως αποδείχθηκε αργότερα, ήταν ο σύντροφος της 20χρονης. Όπως διαβάζουμε, στην αρχή άρπαξε με τη βία το κινητό της τηλέφωνο πριν βγει εκτός εαυτού και αυτό γιατί διαπίστωσε ότι η κοπέλα συνομιλούσε με έναν άλλον άνδρα. Τότε, την άρπαξε από τα μαλλιά, άρχισε να την χτυπάει στο πρόσωπο και να απειλεί ότι θα την σκοτώσει.

Ευτυχώς, η παρέμβαση των θαμώνων έσωσε την 20χρονη από τον βαρύ σύντροφό της ο οποίος πήρε το κινητό της και τράπηκε σε φυγή γιατί έτσι έχουν μάθει να κάνουν οι σωστοί νταήδες.

Ωστόσο, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, ο 30χρονος έκανε μια βόλτα οικειοθελώς από το αστυνομικό τμήμα, παραδόθηκε και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, απειλή και κλοπή με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω.