Με «Γιουνάν Μπράδερς» και άλλα τέτοια γλυκούλικα έκανε την αρχή του στον Παναθηναϊκό ο Φατίχ Τερίμ, ο οποίος είχε ως πρώτη δουλειά να ενημερώσει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ότι απολύεται και να γίνει η αιτία για να δεχθεί πλήθος από χριστουγεννιάτικες ευχούλες ο Γιάννης Αλαφούζος, όμως κάπου στη ροή του λόγου είπε και κάτι που πυροδότησε την καλύτερη θεωρία συνωμοσίας που έχουμε δει εδώ και μια τριετία. Μπροστά της δηλαδή το «δεν είναι ασθενείς, είναι ηθοποιοί», για τα κρούσματα του κορωνοϊού είναι νορμάλ.

Πρέπει να είσαι πολύ διορατικός και να κάνεις κάποια βήματα πίσω για να δεις το δάσος και να μην κοιτάζεις μόνο το δέντρο, δηλαδή την απόλυση Γιοβάνοβιτς.

Έτσι, η λέσχη Σοφών του Διαδικτύου, στην οποία παρείσφρησαν με άνεση οπαδοί του ΟΣΦΠ και μερικοί Παοκτζήδες και Αεκτζήδες, κατάλαβε άμεσα το παμπόνηρο σχέδιο του Ταγίπ Ερντογάν που έχει κάνει ανδρείκελό του τον Γιάννη Αλαφούζο.

Τι συνέβη πριν από μερικές ημέρες; Είχε έρθει στην Αθήνα ο Ερντογάν και συνομιλούσε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Τι συνέβη προχθές; Ήρθε Τούρκος προπονητής στον ΠΑΟ και δη ο Φατίχ Τερίμ, που έχει γίνει και ντοκιμαντέρ στο Netflix και είναι ένα λαϊκό είδωλο στην Τουρκία.

Τερίμ Γιοβάνοβιτς θεωρία συνωμοσίας

Όποιος νομίζει πως αυτά τα δύο δεν σχετίζονται μεταξύ τους, μάλλον τρώνε κουτόχορτο. Πώς γίνεται έτσι ξαφνικά να έδιωξε τον Γιοβάνοβιτς ο Αλαφούζος ενώ είχε μόλις κερδίσει τον Βόλο με 3-0; Για να μη βάλουμε στην κουβέντα κι ότι ο ΠΑΟ στο μπάσκετ έχει τον Αταμάν προπονητή. Ε τι να λέμε τώρα κυρία πρόεδρε, δε θέλει και πολύ μυαλό. Connect the dots που λένε και στην Αμερική. Ωπ, Αμερική είπαμε; Είναι κι αυτή στο κόλπο και σε πλήρη συνεννόηση με Μητσοτάκη-Ερντογάν.

Ήρθε λοιπόν ο Φατίχ Τερίμ και είπε, μεταξύ άλλων, ότι «μοιραζόμαστε την ίδια θάλασσα». Τι κάνει νιάου νιάου στις φρεγάτες; Κάτι γάτες. Αλλά και η συμφωνία των Αθηνών ανάμεσα σε Μητσοτάκη-Ερντογάν που θα οδηγήσει σε παραχώρηση νησιών της παραμεθορίου, με όχημα τον Αλαφούζο και τον Παναθηναϊκό. Είχαμε ακούσει για τον υβριδικό πόλεμο του Ερντογάν, αλλά αυτό είναι top level κίνηση. Τύφλα να ‘χει ο Τομ Κρουζ με το Mission Impossible.

«Θα έρθουμε ξαφνικά μια νύχτα», είχε πει ο Ερντογάν στις αρχές του 2023 και το κάνει πράξη στο τέλος του 2023. Απλά δεν ήταν νύχτα, ήταν πρωί, και για αρχή δεν έχει καταλάβει νησιά, αλλά έχει σκάσει η μισή Τουρκία στο Instagram του Παναθηναϊκού και γράφουν Imparator και άλλα τέτοια αυτοκρατορικά για τον Φατίχ Τερίμ.

Η θεωρία δεν έχει ολοκληρωθεί όμως. Υπάρχει κι ο Ατζούν. Αυτόν πού τον πάτε, που 6 χρόνια τώρα διαφεντεύει στα τηλεοπτικά; Αφού στείλει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον Άγιο Δομίνικο για να του κλείσει το στόμα γιατί γνωρίζει πολλά, θα κάνει ένα ξεχωριστό Survivor για τους κατοίκους στο Καστελόριζο και τα άλλα νησιά κοντά στην Τουρκία. Αν χάσουν, τα νησιά περνάνε στην Τουρκία. Αν κερδίσουν, τρυπήστε μας τη μύτη.

Λογικά από αύριο θα το δούμε και εξώφυλλο στην Ελεύθερη Ώρα των αθλητικών εφημερίδων, την Sportime, με τον Γιοβάνοβιτς σε ρόλο Λεωνίδα στις Θερμοπύλες.