«Αμετανόητος κυρίες και κύριοι…». Ξεκινήσαμε αυτό το κείμενο λες και παρακολουθούμε κάποιο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Βλέπετε, η σοβαρότητα της κατάστασης είναι τέτοια που μας οδήγησε εκεί, γιατί μόνο ως σοβαρή κατάσταση λογίζουμε κάθε είδηση που έχει να κάνει με τον Στέφανο Κασσελάκη. Ή και όχι, δεν έχει σημασία. Αυτό που έχει σημασία, όμως, είναι η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα για την φανταστική γιαγιά του προέδρου (χαχα, τι λέμε;) του ΣΥΡΙΖΑ.

Το πρωί της Τετάρτης, μετά τη συνέντευξη που έπαιξε χθες στην εκπομπή «Πρωινό» στον ΑΝΤ1 με τη «γιαγιά του», ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε στη συγκεκριμένη συνέντευξη, λέγοντας πως δεν έχει δει ποτέ του την συγκεκριμένη κυρία-φάντασμα. Ο Γιώργος Λιάγκας, λοιπόν, έδωσε και αυτό τη δική του απάντηση στο ξεκίνημα της εκπομπής:

«Θα σας πω κάτι… Άντε να βγάλω τους λόγους… Τι γίνεται ρε γαμ@το. Είμαι ένας άνθρωπος, από τους λίγους της πιάτσας, που έχω κάνει λάθη αλλά η διαφορά μας είναι ότι εγώ τα έχω παραδεχτεί. Τα έχω πληρώσει και σε χρήμα και σε επαγγελματικό παρκάρισμα. Έχω διδαχτεί από τα λάθη μου, έχω ζητήσει δημόσια συγγνώμη κι έχω προχωρήσει. Κι εσείς που μας βλέπετε και στους οποίους απευθύνομαι καθημερινά και δόξα τω Θεώ είστε πολλοί, είστε και οι περισσότεροι που βλέπετε τηλεόραση το πρωί και βλέπετε εμάς και σας ευχαριστούμε…

Επειδή απευθύνομαι καθημερινά σε εσάς, ζητώ συγγνώμη και προχωράω. Στη συγκεκριμένη περίπτωση άλλος το έχει κάνει το λάθος κι άλλος πρέπει να ζητήσει συγγνώμη. Θα τα πούμε όλα στην πορεία. Εγώ να του αναγνωρίσω ότι δεν ξέρει καλά ελληνικά, δεν έχει καλούς συμβούλους; Δεν το πάει καλά το πράγμα»

«Από τους λίγους της πιάτσας». Και έριξε και μια ζεμπεκιά γιατί είναι και πολύ μάγκας να ούμε.