Είναι μερικοί ηθοποιοί που τους θεωρείς ταλαντούχους, επιτυχημένους, τους βλέπεις συνεχώς σε δουλειές, αλλά όταν εκείνος ο φίλος σε ρωτάει “ρε συ, πώς τον λένε αυτόν; Είναι γνωστός”, δεν ξέρεις τι να απαντήσεις, γιατί δεν ξέρεις το όνομά τους. Για να τελειώνεις με αυτή την αμήχανη φάση, δες την παρακάτω λίστα. 

Luis Guzmán

Ο Πορτορικανός ηθοποιός Luis Guzmán έχει κάνει μια αρκετά καλή καριέρα στο ανεξάρτητο σινεμά, αλλά εμείς τον μάθαμε από τη Wednesday. Εν τω μεταξύ τον έχουμε δει και στο Narcos και στο Oz και στο Code Black, αλλά ποτέ μα ποτέ δεν μπορούμε να θυμηθούμε το όνομά του. 

Judy Greer

Τη Greer την έχεις δει παντού. Οριακά θα αναγνώριζες και τη φωνή της, ακόμα και αν δεν ήσουν μπροστά στην οθόνη. Την έχεις δει στο Big Bang Theory, στο Two and a Half Men, στο The Wedding Planner, στο 27 Dresses. Οριακά θα στοιχηματίζαμε πως έχει κάνει deal να παίζει σε κάθε ρομαντική κομεντί. 

Melanie Lynskey

Μιλώντας για χαρακτηριστικές φωνές, η Lynskey έχει μια από αυτές. Την έχεις δει σε ταινίες όπως το Flags of Our Fathers, το Win Win, το Sweet Hone Alabama, το The Perks of Being a Wallflower και τώρα στη σειρά Yellowjackets. 

Τάσος Γιαννόπουλος

Παιδιά, σας έχουμε νέα. Δεν είναι το Μάκης από το «Ευτυχισμένοι Μαζί». Τον λένε Τάσο Γιαννόπουλο και έχει ερμηνεύσει και άλλους ρόλους. Έχει παίξει σε σειρές όπως Οι Συμμαθητές, Πέτα τη Φριτέζα, Σε ξένα χέρια, Κάνε ότι Κοιμάσαι, Η Πολυκατοικία, Λατρεμένοι μου Γείτονες. 

Greg Kinnear

Τυπική περίπτωση ηθοποιού που δεν ξέρουμε πώς τον λένε αλλά τον βλέπουμε συχνά και σκουντάμε τον διπλανό μας λέγοντας «είναι γνωστός αυτός». Ναι γνωστός είναι και δεν θυμάσαι πώς τον λένε. Τον λένε Greg Kinnear και έχει παίξει μέχρι και στο House of Cards και τα Φιλαράκια. 

Alfre Woodard

Primal Fear, 12 Χρόνια Σκλάβος, Captain America: Civil War είναι μόλις μερικές από τις ταινίες που έχεις απολαύσει την Alfre Woodard. Ναι, έτσι τη λένε. 

Σωκράτης Πατσίκας

Δεν είναι ο Μπίλι από τους S1ngles. Είναι ο Σωκράτης Πατσίκας και είναι πολύ ταλαντούχος. Θα λέγαμε πως μας θυμίζει και τον Χέιντεν Κρίστενσεν. 

Παύλος Ορκόπουλος

Ο Παύλος Ορκόπουλος δεν είναι ο θείος του Φώτη στο «Παρά Πέντε». Δεν έκανε καριέρα μόνο στον Τηλεβόα. Έχει παίξει σε πολλές σειρές και θεατρικές παραστάσεις και στο κάτω-κάτω, μην ξεχνάμε το Ντόλτσε Βίτα παιδιά. Όχι το Ντόλτσε Βίτα.

Γεράσιμος Μιχελής

Ο Γεράσιμος Μιχελής είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας. Έχει κάνει πολύ θέατρο, αλλά έχει παίξει και στο σινεμά, στην ταινία Hommage. Το ότι εσύ τον έμαθες από το Στο Παρά Πέντε είναι δικό σου πρόβλημα και μόνο δικό σου. 

Δημήτρης Πετρόπουλος

Και αφού πιάσαμε το Στο Παρά Πέντε, αυτός δεν είναι ο «κακός» του Γιώργου Καπουτζίδη. Είναι ο Δημήτρης Πετρόπουλος έχει περάσει τέσσερα χρόνια στο Εθνικό Θέατρο και μεγάλη του χαρά είναι το ότι τελεί χρέη εκπαιδευτικού στην Ήπειρο. Για τα πρακτικά, να αναφέρουμε ότι είναι στην εκπαίδευση από το 1999. Ναι, δεν είναι απλώς ο «κακός» του Παρά Πέντε.