Με νέες προτάσεις επιστρέφει το Netflix τον Μάιο, έχοντας θέσει πολύ ψηλά τον πήχη. To Baby Reindeer έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία, ενώ προηγουμένως τα Ripley, The Gentlemen κα 3 Body Problem κράτησαν κολλημένους τους συνδρομητές στην πλατφόρμα. Για τον μήνα αυτόν, η προσοχή μας είναι προφανώς στραμμένη στην ελληνική σειρά που έρχεται δυναμικά.

Φυσικά αναφέρομαι στο Maestro, του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που στις 16 Μαΐου θα ανέβουν όλα τα επεισόδια του δεύτερου κύκλου. Επιπλέον, πολλοί συνδρομητές αναμένουν και την τρίτη σεζόν του Bridgerton, η οποία θα είναι χωρισμένη σε δύο μέρη.

Πάμε να δούμε ποιες σειρές μονοπωλούν το ενδιαφέρον για τον Μάιο στο Netflix:

A Man in Full 

Στις 2 Μαΐου το Netflix θα μας συστήσει τη limited σειρά «A Man in Full», με την υπόθεση να ακολουθεί ένα μεγαλομεσίτη από την Ατλάντα, ο οποίος προσπαθεί να κατακτήσει ξανά την κορυφή όταν η αυτοκρατορία του απειλείται. Ο ίδιος καλείται να αντιμετωπίσει αμείλικτους εχθρούς αλλά και την ξαφνική πτώχευση που του χτυπά την πόρτα. Το A Man in Full είναι βασισμένο στο ομώνυμο best seller μυθιστόρημα του Tom Wolfe και δημιουργός της σειράς είναι ο David E. Kelley. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο Jeff Daniels.

Bodkin

Στις 9 Μαΐου θα σκάσει μύτη στο Netflix, ένα σκοτεινό και κωμικό θρίλερ που κάπως έχει κεντρίσει την περιέργειά μου. Τo Bodkin ακολουθεί τρεις παραγωγούς podcast που αποφασίζουν να ερευνήσουν τη μυστηριώδη εξαφάνιση τριών ξένων σε μια ειδυλλιακή ιρλανδέζικη πόλη, πριν 25 χρόνια. Οι podcasters θέτουν μια ερώτηση ως επίκεντρο: «Τι είναι αλήθεια και τι ιστορία;». Όπως ανέφερε ο δημιουργός της σειράς, Jez Scharf, «μόλις κάνετε αυτή την ερώτηση, όλη η πραγματικότητα θα καταρρεύσει».

Στα 7 επεισόδια που θα κυκλοφορήσουν, θα παρακολουθήσουμε την προσπάθεια τους να αποκαλύψουν την αλήθεια γι’αυτούς που χάθηκαν, που σημαίνει ότι θα έρθουν αντιμέτωποι με μεγάλα μυστικά.

Bridgerton

Είναι πολλοί εκείνοι που περιμένουν με ανυπομονησία την τρίτη σεζόν του Bridgerton στο Netflix, ειδικά μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε ο προηγούμενος κύκλος. E, λοιπόν, στις 16 Μαΐου επιστρέφει και αυτή τη φορά επικεντρώνεται σε νέο ειδύλλιο, αυτό των Penelope Featherington και Colin Bridgerton. Να σημειωθεί πως θα έχουμε το πρώτο μέρος αυτόν τον μήνα, ενώ το δεύτερο θα γίνει διαθέσιμο στις 13 Ιουνίου. Από την άλλη, η σειρά θα έχει ακόμη μια διαφορά από τις προηγούμενες, αφού πλέον τα ηνία ως showrunner πήρε η Jess Brownell, στη θέση του Chris Van Dusen.

Maestro 

Όπως ανέφερα και παραπάνω, η δεύτερη σεζόν του Maestro είναι γεγονός και φυσικά θα βρίσκεται στο Netflix. Και στο MEGA σε περίπτωση που αναρωτιέστε. Η συνέχεια έρχεται με επιπλέον έξι επεισόδια, τα οποία θα κυκλοφορήσουν όλα στην πλατφόρμα, σε αντίθεση με το τηλεοπτικό κανάλι που θα τα κάνει διαθέσιμα ανά εβδομάδα. Στις 16 Μαΐου θα γίνει ένας κάποιος μαραθώνιος, όπως καταλαβαίνετε.