Σας αρέσουν οι ρετρό εμφανίσεις, έχετε διάθεση glamorous rock και γεμίσατε την ντουλάπα σας με πέτσινα και δερμάτινα, η διάθεσή σας μαστίζεται από διάχυτη ρομαντικότητα και έχετε κάνει φίλη σας το βελούδο και την δαντέλα;

Τότε είστε μέσα στην μόδα για φέτος το χειμώνα, γιατί αυτά είναι λίγα από τα στοιχεία που απαρτίζουν το στυλ και τη μόδα στα γυναικεία ρούχα αυτής της σεζόν!

Βελούδο και σουέτ – Οι hot επιλογές

Το must του χειμώνα κάποτε, το must hot item και στο σήμερα! Το μαύρο βελούδινο φόρεμα είναι από τα γυναικεία ρούχα που πρέπει να κρεμάσετε οπωσδήποτε στην ντουλάπα σας. Εκτός από ζεστασιά, ξεχωρίζει για τη διακριτική του λάμψη, προσδίδοντας αναμφίβολα κομψότητα στην εμφάνισή σας.

Όσες από εσάς δεν είστε σίγουρες για το βελουτέ ύφασμα, επιλέξτε το in fashion σουέτ εξίσου λαμπερό και κομψό. Ο Ralph Lauren το έχει συνδυάσει στα catwalks με jackets και κλασική γραμμή παντελονιού, εντυπωσιάζοντας!

Δείτε online μια μεγάλη ποικιλία από φορέματα και βρείτε αυτά που θα ανανεώσουν το στυλ σας τον φετινό χειμώνα!  

Rock and Roll στυλ με δερμάτινα outfits

Όχι μόνο σακάκια αλλά και μακριά παλτό, φούστες ή φορέματα δερμάτινα είναι η πρώτη επιλογή για πιο δυναμικές γυναίκες που τους αρέσει να συνδυάζουν το wild δερμάτινο στο daily look τους. Στα Regalinas θα βρείτε γυναικεία πουλόβερ (δείτε εδώ όλα τα πλεκτά της νέας συλλογής), sexy t-shirt και ελαστικά chinos για να συνδυάσετε τα δερμάτινα items.

Δαντέλα που κάνει τη διαφορά

Σεμιζιέ φόρεμα με δαντέλα Από:  39,90€, Τώρα:  35,90€

Η δαντέλα ήρθε για να μείνει, αποκαλύπτοντας για ακόμα μία φορά πόσο chic είστε. Επιλέξτε ρούχα που δεν είναι εξ ολοκλήρου φτιαγμένα από δαντέλα, απλά κρύβουν ένα κομμάτι υφάσματος στο τελείωμα, στα μανίκια ή στην πλάτη, όπως το best seller Σεμιζιέ φόρεμα με δαντέλα!

«Η συλλογή Regalinas προτείνει γυναικεία ρούχα που σας συνοδεύουν από το πρωί ως το βράδυ σε κάθε περίσταση. Μπείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα regalinas.gr και επιλέξτε το επόμενο outfit σας!»