Έχουμε και λέμε. Αυτό το Σαββατοκύριακο δεν θα το κουνήσεις ρούπι απ’ την Αθήνα. Ωωω, ναι! Αυτό ήταν κάτι που δεν περίμενες να διαβάσεις ποτέ στο Provocateur, αφού μέρα παρά μέρα σου προτείνουμε μέρη για να την κάνεις απ’ την πρωτεύουσα, όμως το Πεμπτοπαρασκευοσαββατοκύριακο που μας έρχεται (από τις 14 έως τις 17 Φλεβάρη δηλαδή) θα σε πείσουμε να μείνεις εδώ! Το πιο σοκολατένιο φεστιβάλ έρχεται στην Ελλάδα κι εννοείται ότι σαν καλά λιγούρια (δεν είναι αυτό που νομίζεις…) θα δώσουμε κι εμείς το παρόν και θα κατασκηνώσουμε έξω απ’ την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Είμαστε οκ καλή μας Προβοκατόρισσα και καλέ μας Προβοκάτορα;;;

Ωστόσο, αν ακόμα και τώρα το σκέφτεσαι για το αν θα πας ή όχι σ’ αυτό το γευστικό και σοκολατένιο τριήμερο, εμείς είμαστε εδώ για να σε πείσουμε ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΣ μέσα από μερικούς πολύ καλούς λόγους. 

1. Η όλη φάση θα θυμίζει “Τσάρλι και το εργοστάσιο της Σοκολάτας”.  
Θυμάσαι εκείνη την υπέροχη ιστορία με τον Γουίλι Γουόνκα και το τεραααααστιο εργαστήριο γλυκών που ‘χε δημιουργήσει και τον πιτσιρικά τον Τσάρλι που ξετρελάθηκε με τον φανταστικό κόσμο του Γουίλι και στο τέλος τον κατέκτησε κιόλας; Ε, κάπως έτσι, που λες, θα ‘ναι και αυτό το τετραήμερο στο Γκάζι. Όπου Γουίλι Γουόνκα βάλε Chocolate Fest και όπου Τσάρλι βάλε τον εαυτό σου. Ή στη χειρότερη τον Αύγουστο Γκλοπ.


2. Ίσως να μην σου ξαναδωθεί η ευκαιρία να δοκιμάσεις τόσες πολλές σοκολάτες σ’ ένα μόνο μέρος. 
Αλήθεια σου λέμε, ούτε εμείς δεν έχουμε ιδέα πόσοι πολλοί παίζει να ‘ναι οι εκθέτες, τα brands, τα ζαχαροπλαστεία και λοιπά και λοιπά που θα λάβουν μέρος σ’ αυτόν τον παράδεισο της σοκολάτας, αλλά σε βάζουμε στοίχημα όσο θες, ότι τόσες πολλές σοκολάτες σ’ ένα και μόνο μέρος δεν θα ξαναδείς στη ζωή σου. Χαμός;;; Δε λες τίποτα… 


3. Θα ‘χει και παράλληλα happenings βεβαίως, βεβαίως!
Αλλά δεν είναι μόνο τα γλυκά που θα σε πείσουν να πας στο Fest. Eίναι και τα dj set, τα live cooking από διάσημους chef, τα workshops, οι εκπαιδευτικές εκθέσεις, τα θεματικά περίπτερα και πολλά ακόμη. Οπότε αν περίμενες ότι θα πας εκεί, θα τσιμπήσεις λίγο σοκολάτα και θα την κάνεις, είσαι πολύ γελασμένος καλέ μας φίλε!


4. Δεν θα σου πει κανένας γιατρός “Μην τρως σοκολάτες”, αφού και οι γιατροί στην Τεχνόπολη, σοκολάτες θα τρώνε.
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.


5. Πας ό,τι ώρα γουστάρεις…
Ε, ναι, αφού το Σαββατοκύριακο θα ‘ναι ανοιχτά από τις 11 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ. Επομένως, ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ και τα υπόλοιπα τα λέμε από κοντά. Καλή απόλαυση. wink

Ημερομηνίες: Από 14 έως 17 Φεβρουαρίου 2019

Ώρες λειτουργίας: Πέμπτη | 16:00 – 21:00
Παρασκευή | 16:00 – 21:00
Σαββάτο | 11:00 – 21:00
Κυριακή | 11:00 – 21:00

Τιμή εισιτηρίου: Γενική Είσοδος: 3€