Η σημερινή συνταγή είναι ο καλύτερος τρόπος να “ανακυκλώσεις” τσουρέκι -ή κέικ- που έχει μείνει κάμποσες μέρες στο ράφι. Μπορείς να φτιάξεις το απόλυτο γλυκό για brunch με 3 υλικά και να προσθέσεις ό,τι topping θες.

Εγώ στη δική μου εκδοχή έβαλα πραλίνα φουντουκιού και φράουλες. Εσύ μπορείς να βάλεις ό,τι άλλο θες όπως φυστικοβούτυρο, ταχίνι με μέλι, ταχίνι κακάο, καραμέλα, ξηρούς καρπούς, κομμένη μπανάνα ή ό,τι άλλο φρούτο θες.
 


Αν έχεις ερωτήσεις, βρες με στο instagram @gabnikolaidis και ρώτα με ό,τι χρειάζεσαι.

 

Υλικά
6 φέτες τσουρέκι
1 ποτήρι γάλα
2 αυγά

 

Εκτέλεση
1.
Σε ένα αντικολλητικό ταψάκι απλώνουμε τις φέτες από το τσουρέκι. 

2. Σε ένα μπολ βάζουμε το γάλα και τα αυγά και τα χτυπάμε καλά.

3. Περιχύνουμε το τσουρέκι με το μείγμα των αυγών και βάζουμε το ταψί στο ψυγείο για τουλάχιστον μισή ώρα.

4. Στη συνέχεια ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 20 λεπτά.

*Προαιρετικά γαρνίρουμε με πραλίνα φουντουκιού και φρέσκες φράουλες.

Αν σου άρεσε αυτή η συνταγή, τότε κάνε κλικ στο coolartisan.net γιατί σίγουρα θα βρεις και άλλες που θα σε εμπνεύσουν να μπεις στην κουζίνα.