Ξέρετε τι συμβαίνει στους περισσότερους ανθρώπους όταν τους καλούν για εφορευτική επιτροπή στις εκλογές: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ. Τίποτα σπάνιο. Βέβαια, μια γυναίκα στη Θεσσαλονίκη ξεπέρασε κάθε προσδοκία, πλακώνοντας στο ξύλο γιατρό που δεν δέχτηκε να της δώσει ψεύτικη άδεια, για να το γλιτώσει. 

Σε άλλα νέα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr, η γυναίκα πήγε μαζί με τον σύζυγό της στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου Παπαγεωργίου και ζήτησε χαρτί απαλλαγής για να μη βρεθεί ως μέλος της εφορευτικής επιτροπής. 

Όταν, ωστόσο, ο γιατρός Απόστολος Ανθόπουλος δεν δέχτηκε να της δώσει το χαρτί, η γυναίκα του επιτέθηκε, χτυπώντας τον με γροθιές στον αυχένα. Συγγνώμη που γελάμε, αλλά τι έχει πάθει πλέον αυτός ο κόσμος; 

«Εγώ της απάντησα ότι αυτό αποτελεί παράνομη πράξη και ότι δεν πρόκειται να το κάνουμε. Προτείναμε να την εξετάσουμε και αν προέκυπτε θέμα, τότε μόνο θα της χορηγούσαμε την άδεια. Δεν το δέχτηκε όμως», ανέφερε στο ThessToday.gr ο γιατρός, Απόστολος Ανθόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι η συνέχεια ήταν επεισοδιακή.

«Νευρίασε, αρχικά εκτόξευσε λεκτικές απειλές εναντίον μου. Κινήθηκε απότομα προς το μέρος μου και εν τέλει προχώρησε σε χειροδικία, συγκεκριμένα δέχθηκα δύο – τρία χτυπήματα. Παρενέβησαν οι πολίτες και την απομάκρυναν σε πρώτη φάση, ενώ ο σύζυγός της σε έντονο ύφος ζητούσε επιτακτικά τη χορήγηση της άδειας», τόνισε ο γιατρός.

Σε κάθε περίπτωση, για το περιστατικό ειδοποιήθηκε η αστυνομία και η διοίκηση του νοσοκομείου, ενώ ο γιατρός υπέβαλε μήνυση. 

Και μη χειρότερα.