“Θερμόαιμος” τύπος που έχει την ψευδαίσθηση πως θα τη γλιτώνει μετά από κάθε βίαιο ξέσπασμα κατά της συντρόφου του, πήρε χθες ένα καλό μάθημα στο Ηράκλειο Κρήτης. Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης παρενέβησαν σε ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας και συνέλαβαν έναν νταή, ο οποίος έφυγε με χειροπέδες και μια μήνυση από τη σύντροφό του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, το ζευγάρι, γύρω στις 10 το πρωί της Τρίτης 20 Ιουνίου, βρισκόταν μέσα σε ΙΧ επιβατηγό αυτοκίνητο στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, κοντά στην πλατεία 18 Άγγλων. Μάρτυρες περιέγραψαν πως ο 45χρονος εξύβρισε, απείλησε και χτύπησε στα χέρια την 60χρονη σύντροφό του. 

Την ίδια στιγμή, όμως, περνούσαν από το σημείο αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που είδαν το περιστατικό και προχώρησαν στην προσαγωγή του ζευγαριού στο αστυνομικό μέγαρο. Εκεί η γυναίκα προχώρησε σε μηνυτήρια αναφορά κατά του συντρόφου της, ο οποίος, σύμφωνα με την κατάθεσή της, την είχε ξαναχτυπήσει στο παρελθόν. Τότε μπορεί να μην τον είχε καταγγείλει, τώρα όμως το έκανε.