Μην πιείτε καφέ, μην ρίξετε νερό στο πρόσωπά σας, μην κάνετε τίποτα από αυτά που συνηθίζετε για να ξυπνήσετε. Έχουμε την πραγματικότητα η οποία είναι χίλιες φορές καλύτερη από ένα τετραπλό φρέντο εσπρέσο. Επίσης, έχουμε και τον Άρη Πορτοσάλτε. 

Δεν είναι ότι δεν το περιμέναμε, αλλά αυτή τη φορά, ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού απέναντι στους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους, πιστέψαμε ότι υπάρχουν πιθανότητες να το αποφύγει ή, τουλάχιστον, να καθυστερήσει να πάρει θέση. Δεν ήμασταν τόσο τυχεροί! Ο Άρης Πορτοσάλτε όχι μόνο μίλησε για το ναυάγιο στην Πύλο, αλλά κατάφερε να ξεπεράσει και την Τατιάνα Στεφανίδου

Κι όμως, γίνεται…

Ο δημοσιογράφος, με αφορμή την τραγωδία οι οποία άφησε πίσω της 78 -για την ώρα- νεκρούς και 568 αγνοούμενους, αποφάσισε να σχολιάσει τα σύνορά μας και την πολιτική που ακολουθεί η Ελλάδα από το 2019. Τα που pushbacks, βέβαια, τα επέφυγε όπως ο διάολος το λιβάνι. Τρομερά κακό το timing για μια τέτοια τοποθέτηση. Αλλά είπαμε, δεν είναι ότι δεν το περιμέναμε.

«Η Ελλάδα έχει σύνορα και σε θάλασσα και σε αέρα από το 2019 και αυτά φυλάσσονται. Η Ελλάδα δεν είναι μπάτε σκύλοι αλέστε, ούτε θα λιάζονται εδώ οι μετανάστες, όπως είπε κάποτε η κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου. Οι παράνομοι μετανάστες πρέπει να το γνωρίζουν. Αυτό το θέλουν το σύνολο των Ελλήνων πολιτών και άλλωστε η Σακελλαροπούλου είπε προχθές ότι ο φράχτης είναι τα σύνορα της πατρίδας μας. Τέλος».