Κανείς: 

Απολύτως κανείς:

Αφροδίτη Λατινοπούλου: “Επειδή με ρωτάτε γιατί δεν θέλουμε να υιοθετούν παιδιά οι ομοφυλόφιλοι”.

Περίπου έτσι προέκυψε το νέο βίντεο της Αφροδίτης Λατινοπούλου, η οποία είχε την ιδέα να προωθήσει το κόμμα “Φωνή Λογικής”. Στο βίντεο αυτό φαίνεται να απαντά οργισμένη σε άτομα που τη ρωτούν γιατί είναι κατά του δικαιώματος υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Για να στηρίξει τα επιχειρήματά της έδωσε και ένα παράδειγμα, για το οποίο εικάζουμε πως νιώθει εξαιρετικά περήφανη. Μας συγχωρείτε για τυχόν typos, γελάμε όσο γράφουμε αυτό το κείμενο. 

“Οτιδήποτε δεν βοηθάει στην επιβίωση και την εξέλιξη της ανθρωπότητας δεν είναι καλό για τον άνθρωπο”, λέει αρχικά, ξεκινώντας να εξηγεί με ένα τρομεράέξυπνο παράδειγμα τι ακριβώς εννοεί και γιατί δεν στηρίζει τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+. 

Μεταφερόμαστε σε ένα ερημωμένο νησί. Ναι, δεν κάνουμε πλάκα.

“Έστω ότι στέλνουμε σε ένα έρημο νησί 100 γυναίκες και 10 άνδρες. Σε 100 χρόνια θα έχουμε μία ακμάζουσα κοινωνία γεμάτη άνδρες, γυναίκες, αγόρια και κορίτσια. Έστω τώρα ότι σε ένα νησί στέλνουμε100 τρανς και δέκα άνδρες. Ξέρετε τι θα έχουμε σε 100 χρόνια; 110 σκελετούς ανδρών, διότι δεν υπάρχει περίπτωση να αναπαραχθούν”.

“Άρα” συνεχίζει, “θα συνεχιστεί η ανθρωπότητα. Άρα, κάθε φορά που προσπαθούν να σας πασάρουν την καραμέλα περί παράνοιας, εσείς θα σκέφτεστε το εξής. Εάν εσείς ζούσατε με αυτό τον τρόπο θα συνεχιζόταν η ανθρωπότητα; Θα ήταν καλό για τον άνθρωπο; Εάν η απάντηση είναι όχι, τότε ξέρετε ότι είναι λάθος. Λοιπόν, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Υπάρχει μόνο μία επιλογή. 25 Ιουνίου ψηφίζουμε “Φωνή Λογικής””.

Δείτε το βίντεο παρακάτω: 

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ; Όχι, όχι, δεν θα σχολιάσουμε τίποτα απολύτως.