Λίγες μέρες έμειναν για τις εκλογές της 21ης Μαΐου και οι πολιτικοί κάνουν ό,τι περνά από το χέρια τους για να ακουστούν. Δηλώσεις, πληρωμένα ποστ στα social meda, συνεντεύξεις, μετεμφυλιακά σύνδρομα, τα πάντα έχουμε δει μέχρι τώρα αν και κάτι μας λέει ότι το καλύτερο μας το κρατάνε για το τέλος.
 
Στο σημερινό επεισόδιο «Δεν ξέρω τι λέω», πρωταγωνιστεί η Σοφία Βούλτεψη η οποία ήταν καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ με τους Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο. Κάπου χάθηκε η μπάλα και όχι μόνο χάθηκε, μάλλον έσκασε με τα όσα ακούσαμε. Προεκλογική αντιπαράθεση θα μας πείτε, καταστάσεις που μας ταλαιπωρούν χρόνια και επανεμφανίζονται θα πούμε εμείς.
 
Η Σοφία Βούλτεψη διαφώνησε με τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ανδρέα Σπυρόπουλο με την υφυπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου να τον συμβουλεύει να «αφήσει τα κουμμουνιστικά».  Τότε, παρενέβη ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, απορώντας για το αν είναι γενικά κομμουνιστική η αντιπολίτευση επειδή θίγει τα ζητήματα.
 
Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, είπε «Μιλάω για τη νέα γενιά και τα επιδόματα που δίνετε σε συνέχεια των επιδομάτων του Τσιπρά, και μου λέτε ότι είναι κομμουνιστική πολιτική. Απίστευτα πράγματα».
 
Τι απάντησε η Σοφία Βούλτεψη; «Όχι, κομμουνιστικά είναι τα ψυχιατρεία». O Θ. Θεοχαρόπουλου  κάλεσε την υφυπουργό να μην προσβάλει τους κομμουνιστές με την Σ. Βούλτεψη να μην ανασκευάζει. «Όχι, δεν τους είπα ψυχιατρεία. Είπα ότι οδηγούσαν τον κόσμο στα ψυχιατρεία αν διαφωνούσαν».