Σύμφωνα με το βρετανικό tabloid, oι δεσμοφύλακες έχουν μείνει «έκπληκτοι» από τον αριθμό των θαυμαστριών που γράφουν στον γυναικοκτόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Η Καρολάιν Κράουτς δολοφονήθηκε στο ύπνο της από τον σύζυγό της.Η Καρολάιν στραγγαλίστηκε μέχρι θανάτου από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο που έπαιζε θέατρο μπροστά στις κάμερες.  Ύστερα από 37 ημέρες, ο σύζυγός της, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ανακρινόμενος, ομολόγησε στους αστυνομικούς πως τη σκότωσε ο ίδιος. Κι όμως, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι πρέπει να ταξινομήσουν “τσάντες” με ερωτικά γράμματα στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στο Μαλανδρίνο. Μιλάμε για αρρωστημένο ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του βαρυποινίτη δολοφόνου.

«Είναι γραμμένα από γυναίκες, Ελληνίδες, που λένε ότι είναι ερωτευμένες μαζί του. Πιστεύουν ότι είναι αθώος, ότι η δολοφονία της Κράουτς δεν ήταν προμελετημένη και ότι όλα συνέβησαν στη ζέστη της στιγμής» λέει ένας δεσμοφύλακας που θέλησε να παραμείνει ανώνυμος. Ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, έχει υποστηρίξει στο παρελθόν ότι ο πελάτης του είναι «πρότυπο κρατούμενου» που «διαβάζει πολύ και εργάζεται στην καντίνα της φυλακής» και δεν πρέπει να τιμωρηθεί για ένα έγκλημα «που δεν ήταν ποτέ προμελετημένο» διαβάζουμε στη Sun και δεν πιστεύουμε στα μάτια μας. Η Κράουτς στραγγαλίστηκε στον ύπνο της και υποβλήθηκε σε «οδυνηρό θάνατο», σύμφωνα με έναν κρατικό ιατροδικαστή που εξέτασε το σώμα της ώρες μετά το περιστατικό στις 11 Μαΐου 2021. Στις 16 Μαΐου 2022, έναν μήνα περίπου μετά την έναρξη της δίκης, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο έκρινε ομόφωνα ένοχο τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, για ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, θανάτωση ζώου συντροφιάς, καθώς και για τα πλημμελήματα της ψευδής καταγγελίας και της ψευδούς κατάθεσης κατ’ εξακολούθηση, απορρίπτοντας τον βασικό ισχυρισμό του κατηγορούμενου για ανθρωποκτονία εν βρασμό ψυχής.

Εξαιτίας της βρετανικής καταγωγής της Κράουτς, η υπόθεση της δολοφονίας της έχει γίνει στην πλατφόρμα My5 του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου Channel true crime ντοκιμαντέρ με τον τίτλο «Caroline: The Murder That Fooled the World», με θέμα το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.