Μετά τα ευτράπελα που είχαμε στο ΟΑΚΑ, που ευτράπελα δεν τα λες αλλά τελοσπάντων, και μετά από μήνες που οι συναυλίες των Coldplay ήταν στον αέρα, τελικά μας λυπήθηκε ο Θεός και όλα θα γίνουν όπως έχουν προγραμματιστεί. Το συγκρότημα που έχει ξεχωριστή θέση στην καρδούλα μας, θα εμφανιστεί στις 8 και 9 Ιουνίου, ελπίζοντας να μην προκύψει κάτι άλλο μέχρι τότε.

Το ότι ανυπομονούμε για τους Coldplay είναι γε-γο-νός. Από την στιγμή που ανακοινώθηκε τους περιμένουμε δια καώς. Αλλά δεν είμαστε μόνο εμείς καταπώς φαίνεται, αφού και οι ίδιοι ανυπομονούν εξίσου. Γι’αυτό και ανέβασαν βίντεο στο TikTok και το Instagram τους γράφοντας: «Αυτό που ονειρευόμαστε… δεν μπορούμε να περιμένουμε για την Αθήνα, στις 8 Ιουνίου».

Στέλνουμε στους Coldplay διαδικτυακή καρδούλα Κουτσούμπα.

Καταλαβαίνετε, πάντως, τι χαμός έγινε στα σχόλια. Παίρνουμε λίγο το vibe του τι έχει να γίνει στο ΟΑΚΑ. Οι Coldplay έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, και ευχόμαστε όχι τελευταία.

@coldplay #Coldplay #ColdplayBangkok #HymnForTheWeekend #MusicOfTheSpheresWorldTour ♬ original sound – coldplay

Αφήνουμε ωστόσο και τα tweets του frontman των Coldplay, Κρις Μάρτιν, για το στέγαστρο Καλατράβα. Έτσι για να γελάσουμε και λίγο.