Δύσκολες οι σχέσεις παιδιά. Και οι χωρισμοί ακόμα πιο δύσκολοι. Και σε αυτό το τελευταίο θα σταθούμε. Ο χωρισμός δεν είναι διαχειρίσιμος από όλους και σίγουρα όχι για μία 26χρονη από τη Θεσσαλονίκη, που σκέφτηκε πως είναι καλή ιδέα να παρακολουθήσει τον 29χρονο πρώην σύζυγό της. Μη φανταστείτε ότι πήρε μια φίλη και στήθηκε έξω από το σπίτι του, αυτό ήταν πολύ light για εκείνη.

Γι’αυτό έβαλε κοριό σε λούτρινο αρκούδι του παιδιού της, έτσι ώστε να ακούει κάθε συζήτηση. Ο άντρας αντιλήφθηκε σε κάποια φάση πως κάτι δεν πάει πολύ καλά με το λούτρινο και διαπίστωσε πως πρόκειται για συσκευή εγγραφής ήχου. Προφανώς προχώρησε σε καταγγελία και η 26χρονη συνελήφθη για παραβίαση του απορρήτου τηλεφωνικής επικοινωνίας και προφορικής συνομιλίας.

Σύμφωνα με την κατάθεση του 29χρονου, ο ίδιος παρέλαβε το ανήλικο παιδί τους βάσει δικαστικής απόφασης, μετέβη στην κατοικία του και μεταξύ προσωπικών αντικειμένων του παιδιού, εντόπισε και το λούτρινο, στο οποίο υπήρχε υπέροχα τακτοποιημένα το usb stick. Η υπόθεση καταγγέλθηκε χθες στο Τμήμα Ασφαλείας Θέρμης και ακολούθησε η σύλληψη της 26χρονης με την αυτόφωρη διαδικασία.

Παράδειγμα προς αποφυγή, μην σας μπουν τίποτα ιδέες.