Όλοι ξέρουν πως οι αθλητικές εφημερίδες δεν ζουν στον δικό τους κόσμο και επηρεάζονται από την επικαιρότητα. Επομένως το γεγονός ότι η Sportime κυκλοφόρησε πρωτοσέλιδο με φόντο τα τρία πρόσωπα που έφυγαν από τη ζωή τις τελευταίες ώρες, δεν μας έκανε εντύπωση. Εντύπωση μας έκανε αυτό που έγραψε. Αν και στην αρχή θεωρήσαμε πως πρόκειται για photoshop, τελικά πέσαμε τελείως έξω, αφού το πρωτοσέλιδο είναι πέρα για πέρα αληθινό.

Η Sportime επέλεξε να αποχαιρέτησει τον Βασίλη Καρρά, τον 31χρονο αστυνομικό Γιώργο Λυγγερίδη, που χτυπήθηκε από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια στου Ρέντη και τον επισμηναγό Επαμεινώνδα Κωστέα, που έχασε τη ζωή του εν ώρα υπηρεσίας μέσα στο εκπαιδευτικό αεροσκάφος Τ-2 στην τελευταία του πτήση στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας μπροστά στα μάτια των παιδιών του (που τον παρακολουθούσαν από τον Πύργο Ελέγχου), με έναν προσβλητικό τρόπο.

Συγκεκριμένα, αυτοί οι τρεις έγιναν κολάζ από την εφημερίδα Sportime, με τον λαϊκό τραγουδιστή να καλωσορίζει στον άλλο κόσμο τους άλλους δύο. «Καλώς ήλθατε…» γράφει το πρωτοσέλιδο, το οποίο δείχνει μηδέν σεβασμό τόσο στους ίδιους τους νεκρούς όσο και στις οικογένειες τους. Ο θάνατος μπορεί να πουλάει για τα μίντια και όλοι να επιδιώκουν το virality, αλλά όλα πρέπει να έχουν όρια. Δεν είναι όλα ασπρό-μαυρο. Δεν είναι όλα ‘κλικ’ και πώληση φύλλων.