Όχι μόνο έχει συνειδητοποιήσει πλήρως τι έχει κάνει ο ηλικίας 71 ετών γυναικοκτόνος της 43χρονης μητέρας στη Σαλαμίνα, αλλά ξεπερνά κάθε όριο προκλητικότητας με την απολογία του, όπου υποστηρίζει ότι το θύμα άξιζε να πεθάνει. 

Δεν είναι μόνο ότι σκότωσε τη μητέρα ενός παιδιού, ότι είχε σχεδιάσει όλο το έγκλημα και δεν βρέθηκε μια στιγμή που να σκεφτεί πιο ψύχραιμα, ούτε ότι μετά την πράξη του πήγε για καφέ με φίλους στο Κερατσίνι. Είναι και ότι ο καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας θεωρεί ότι η 43χρονη Γεωργία ουσιαστικά πλήρωσε την απόφασή της να βρει άλλο σύντροφο και ότι άξιζε αυτό που έπαθε. «Αποφάσισα να το κάνω από τη στιγμή που τη βρήκα με άλλον. Δεν εκτιμούσε όσα είχα κάνει για αυτήν. Την έπιασα να με απατάει και αποφάσισα να το κάνω. 

Για να μάθει. Δεν άξιζε να ζει. Κρίμα για το παιδί. Το παιδί το αγαπάω. Κρίμα που θα μείνει μόνο του. Γι’ αυτό περίμενα να φύγει το παιδί από το σπίτι, ώστε να μη είναι μπροστά. Δεν είχα φύγει από τη Σαλαμίνα μετά το περιστατικό (σ.σ.: εννοεί τον ξυλοδαρμό της γυναίκας) και κοιμόμουν στο αυτοκίνητο από την Παρασκευή το βράδυ. Ήξερα τι ώρα φεύγει το παιδί και μόλις έφυγε πήγα στο σπίτι. Την πυροβόλησα τρεις φορές και την πέτυχα δύο. 

Ήμουν αποφασισμένος να το κάνω. Το όπλο το πήρα από έναν Ρομά στη Σαλαμίνα πριν τρεις ημέρες. Το αγόρασα 400 ευρώ. Μετά τους πυροβολισμούς πήγα στο Κερατσίνι σε μια καφετέρια και ήπια έναν καφέ και έμεινα στο αμάξι. Σκεφτόμουν ή να παραδοθώ ή να αυτοκτονήσω. Της άξιζε. Δεν σεβάστηκε όσα έκανα», δήλωσε ο δράστης χωρίς βέβαια να εξηγήσει το γιατί ξυλοφόρτωνε για καιρό τη 43χρονη, σε σημείο να μη μπορεί να περπατήσει.

Πρόκειται για την έκτη γυναικοκτονία μέσα στο 2023.

Πηγή: intronews.gr