Μια 43χρονη γυναίκα βρέθηκε δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της, στην οδό Αίαντος στη Σαλαμίνα. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας, η 43χρονη έφερε δύο τραύματα από σφαίρες στην κοιλιά και το στήθος, ενώ εντοπίστηκαν δύο κάλυκες, πιθανότατα από πιστόλι. Οι γείτονες της γυναίκας ειδοποίησαν την αστυνομία γύρω στις 9.30 το πρωί, αφού άκουσαν φασαρία και στη συνέχεια πυροβολισμούς. Η γυναίκα είχε προχωρήσει σε καταγγελία στις αρχές κατά του πρώην συντρόφου της.

Το κουβάρι των αποκαλύψεων των λεπτομερειών μας φέρνει για άλλη μια φορά αντιμέτωπους με το γεγονός ότι ενώ η γυναίκα κατήγγειλε τον πρώην σύντροφο της για κακοποίηση και ενδοεικογενειακή βία, κατέληξε δολοφονημένη.

Ο φερόμενος γυναικοκτόνος είχε ξυλοκοπήσει άγρια τη 43χρονη γυναίκα και έτσι θεωρείται ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία της. Η γυναίκα, που είναι και μητέρα ενός παιδιού, το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως βίωνε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του συντρόφου της καθώς, τον είχε καταγγείλει και για κακοποίηση στις Αρχές.

Συγκεκριμένα, στις 2 Δεκεμβρίου, η γυναίκα είχε καταγγείλει στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τον άνδρα και οι αστυνομικοί άρχισαν να τον αναζητούν. Tαυτόχρονα της προέτρεψαν να φύγει από το σπίτι και να κατεβάσει στο κινητό της την εφαρμογή panic button, ώστε να το χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε στιγμή νιώσει ότι κινδυνεύει. Η 43χρονη, σύμφωνα με το ΑΠΕ, τις τελευταίες μέρες έμενε με τη μητέρα της, ενώ σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν πρόλαβε να ενεργοποιήσει το panic button.

Αστυνομικοί αναζήτησαν τον 70χρονο, δίχως αποτέλεσμα. Μάλιστα, έχει δοθεί σήμα από τις Αρχές στο λιμάνι της Σαλαμίνας, καθώς υποπτεύονται πως θα επιχειρήσει να διαφύγει από την περιοχή, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ. 

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.