Ο πόλεμος στην Γάζα συνεχίζει να μαίνεται για 27η μέρα και η κατάπαυση του πυρός δεν είναι ένα σενάριο που διαφαίνεται στον ορίζοντα. Οι εικόνες είναι αποκαρδιωτικές. Και σε ότι αφορά τον μέχρι τώρα απολογισμό των νεκρών, που ολοένα αυξάνεται, δεν υπάρχουν λόγια. Βαριά τεθωρακισμένα οχήματα, άρματα μάχης και τεθωρακισμένα οχήματα μάχης έχουν εισέλθει στην Γάζα. Νοσοκομεία βομβαρδίζονται. Τόνοι ανθρωπιστικής βοήθειας παραμένουν αποκλεισμένοι.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία για τον πόλεμο στο Ισραήλ από το λεγόμενο υπουργείο Υγείας στη Γάζα, το οποίο ελέγχεται από την Χαμάς, τουλάχιστον 9.061 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από τις 7 Οκτωβρίου.Το υπουργείο λέει ότι 3.760 από όσους σκοτώθηκαν στη Λωρίδα της Γάζας είναι παιδιά. Επίσης έγινε λόγος για 32.000 τραυματίες. Οι ανεξάρτητοι οργανισμοί μέσων ενημέρωσης δεν μπόρεσαν να επαληθεύσουν τον αριθμό των θυμάτων που ανακοινώθηκαν από τη Γάζα. Από την πλευρά του το Ισραήλ του έχει ανακοινώσει τουλάχιστον 1.400 νεκρούς, ενώ ανέφερε στη νεότερη ενημέρωση ότι η Χαμάς πήρε 242 ομήρους

Η Κλέλια Ρένεση, μια γυναίκα με άποψη και ακέραιο λόγο, τοποθετήθηκε για την σφαγή που συντελείται στη Γάζα, γράφωντας όλα αυτά που νιώθουμε αυτές τις 27 μέρες. Ότι δεν μπορούμε να μένουμε άλλο θεατές αυτές της φρίκης. Ότι η προσπάθεια να περάσει στην κοινή γνώμη ότι όλες αυτές οι κτηνωδίες γίνονται στο όνομα της Δημοκρατίας και ότι οι αμάχοι και τα χιλιάδες παιδιά που σκοτώνονται τόσο τραγικά και άδικα, δεν μπορούν να θεωρήθουν ως παράπλευρη απώλεια. «Ποιος θρασύδειλος γονυπετής δημοσιογράφος θα κατευθύνει την κοινη γνωμη λεγοντας ευθαρσώς πως “η μονη αγωνια τωρα ειναι να βρεθουν ζωντανοι οι όμηροι κ να επιστρεψουν σπιτι τους“, κανοντας σαφες πως η κοινη γνωμη ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ;; ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ , ΤΗΝ ΦΡΙΚΗ Κ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ; ΠΟΙΟ ΝΕΡΟ ΘΑ ΞΕΠΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ;»

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Ποιο δηλητηριώδες στομα μπορει να πει πως να σκοτωνονται 5.000 παιδια ειναι απλα μια παραπλευρη απωλεια;;;
ποιο διεστραμενο μυαλο μπορει να δικαιολογήσει την αφανιση ενος ολοκληρου λαου;;;
Ποιος ψυχανωμαλος σάτυρος προσπαθει να μας πεισει πως ολες αυτες οι κτηνωδίες γινονται στο ονομα της Δημοκρατιας;;;
Ποιος θρασύδειλος γονυπετής δημοσιογράφος θα κατευθύνει την κοινη γνωμη λεγοντας ευθαρσώς πως «η μονη αγωνια τωρα ειναι να βρεθουν ζωντανοι οι όμηροι κ να επιστρεψουν σπιτι τους» , κανοντας σαφες πως η κοινη γνωμη ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ;; ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ , ΤΗΝ ΦΡΙΚΗ Κ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ;
ΠΟΙΟ ΝΕΡΟ ΘΑ ΞΕΠΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ;
Ποιο δακρυ να ξεπλυνει τα ματια μας απ την φρικη που βλεπουμε κ κυοφορουμε;
Ποια λογικη να επιστρατεύσει ο ανθρωπος για να συνεχισει να λεγεται ανθρωπος;
Ποσο τραγικα φοβισμενοι ειστε για να σπερνετε τοσο μισος!!!
ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΧΑΣΕΤΕ, ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ/ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.
Δεν θελουμε να ειμαστε θεατες αυτης της φρικης. Σταματηστε την σφαγη στη ΓΑΖΑ.