Δεν έχουν περάσει χρόνια ολόκληρα, όλες οι μνήμες είναι ακόμα νωπές από τα επεισόδια του Αυγούστου έξω από τη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησαν στη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή. Αλλά σε κάποιες περιπτώσεις, ο χρόνος δεν έχει σημασία. Όποτε και να βλέπαμε αυτό το πανό, η αντίδρασή μας θα ήταν η ίδια: ντροπή και αηδία.

Το πανό των Bad Boys Blue, τοποθετήθηκε στο πέταλο του γηπέδου της Λεωφόρου, πριν από το ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ. Οι οργανωμένοι, θεώρησαν σωστό να πάρουν το μέρος νεοναζί χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και, πραγματικά, δεν υπάρχουν λόγια.

Οι φανατικοί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ υπενθυμίζουμε ότι είναι αδελφοποιημένοι με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, ωστόσο είναι κάτι περισσότερο από προκλητικό το γεγονός της τοποθέτησης αυτού του πανό. Η ΠΑΕ ΑΕΚ, πολύ σωστά, ενημέρωσε ότι αν δεν απομακρυνθεί το πανό, δεν θα αγωνιστεί στο ντέρμπι. «Με αυτό το πανό ανοιγμένο η ΑΕΚ δεν αγωνίζεται. Το θεωρούμε προκλητικό, προσβλητικό και χυδαίο», ανέφεραν από την Ένωση.

Ευτυχώς, ήταν πολλοί οι Παναθηναϊκοί (ακόμα και παίκτες) που καταδίκασαν αυτή την ενέργεια. Γιατί όχι, δεν θα γίνουμε ίδιοι με αυτούς.

Ακολουθούν οι αντιδράσεις του Twitter για το πανό στη Λεωφόρο, ένα πανό που, δυστυχώς, δείχνει ότι έχουμε ακόμα πολύ δρόμο να διανύσουμε μέχρι να φτάσουμε στη γη της λογικής.