Το ένα ομοφοβικό ξέσπασμα μετά το άλλο δέχεται το πρόσωπο των ημερών, που δεν είναι άλλο από τον Στέφανο Κασσελάκη. Πρώτα ήταν το παραλήρημα του γνωστού για τα χυδαία του σχόλια, Αλέξη Κούγια, που αναρωτιόταν αν οι συνάδελφοι του πρέπει να τον αποκαλούν ο ή η Στέφανος (!). Μετά η Χρυσούλα Διαβάτη, που ένιωσε την ανάγκη να μας ενημερώσει ότι «την πιάνει αηδία» για την προβολή της σεξουαλικής ταυτότητάς του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα μπορούσε να λείπει το ομοφοβικό και στερεοτυπικό σχόλιο της Αφροδίτης Λατινοπούλου, που κατακεραυνώνει τον Κασσελάκη και τάσσεται στο πλευρό της Αχτσίογλου, μόνο και μόνο γιατί είναι στρέιτ γυναίκα.

Σύμφωνα με μια… πολιτική ανάλυση της Αφροδίτη Λατινοπούλου στο Twitter για τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των εσοκομματικών του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ένα «χθεσινό τίποτα, ένα κενό πουκάμισο» που επικράτησε στις εκλογές επειδή ειναι γκέι, ενώ την ίδια ώρα η Έφη Αχτσιόγλου «για κακή της τύχη είναι στρέιτ και πετυχημένη γυναίκα», κάτι που για την Ελλάδα και τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μειονέκτημα, οπότε και την φάγαν τα κυκλώματα.

«Μην ξεχάσουμε το εξαιρετικό επικοινωνιακό επιτελείο που δεν ξέρουμε ποιο είναι. Βοηθάει βέβαια ότι είναι νέος, ανοιχτά δηλωμένος γκέι, με σύντροφο, έχει μια εμφάνιση αψεγάδιαστη που θυμίζει ροκ σταρ, ηθοποιό του Χόλυγουντ, έναν υπέροχο σκύλο το τέλειο πακέτο για τη δύναμη της εικόνας. Βάλτε πως έχει μείνει Αμερική και δένει το γλυκό» .

«Είναι ένα κενό πουκάμισο που κάποιοι φύτεψαν για αρχηγό, έχοντας κάποιο σχέδιο και κάνοντας το τέλειο εσωκομματικό έγκλημα σε βάρος της κυρίας Αχτσιόγλου, με την οποία διαφωνώ κάθετα και οριζόντια πολτικά όμως είναι μια γυναίκα που σε αντίθεση με τον Κασσελάκη έχει πολιτικό λόγο, όσμωση με την πολιτική και συμμετοχή στα κοινά πάνω από μια 10ετια και δεν είχε κρύψει τις φιλοδοξίες της. Όμως για κακή της τύχη είναι στρέιτ και πετυχημένη γυναίκα, με μια εμφάνιση σαφώς πάνω από τον μέσο όρο. Και αυτό στην Ελλάδα, είναι μεγάλο ντεζαβαντάζ».

Όπως καταλήγει, μάλιστα «ως γνωστόν τον ΣΥΡΙΖΑ τον στηρίζουν γυναίκες. Γυναίκες που, όμως, δεν ψηφίζουν γυναίκες όταν τις νιώθουν πιο πετυχημένες και πιο όμορφες. Εξάλλου είναι γνωστό ότι οι καλύτερες φίλοι των γκέι είναι γυναίκες».

Την σκυτάλη από την Λατινοπούλου -για να μην βαριόμαστε- παίρνει ο Γρηγόρης Πετράκος, τραγουδιστής, γνωστός αντιεμβολιαστής, με συχνά ομοφοβικά ξεσπάσματα. Αναρωτιέται φανερά πληγωμένος από τον ελληνικό λαό για το «πως μια χούφτα επικοινωνιολόγοι απ’ την Αμερική τον πείθουν να αλλάξει ακόμα και την εικόνα της οικογένειας». Στηρίζει δηλαδή ότι η επιλογή του συντρόφου του Κασσελάκη είναι επικοινωνιακό θέμα για να τον συμπαθήσει ο κόσμος και να αλλάξουν τα πρότυπα της κοινωνίας…

Τον χαρακτηρίζει και ως φυτευτό νεοταξίτη «που ήρθε με τη νέα Αμερικανική αποστολή εξόντωσης, επειδή τον έχουν βάλει να χαϊδεύει όπου πάει ένα σκύλο». Συμφωνεί και η Λατινοπούλου πως η Αμερική και τα κέντρα του Ατλαντικού βρίσκονται πίσω από τον Κασσελάκη.

«Τί ελπίδα να έχεις για έναν λαό που κάθε φορά που ζητείται η γνώμη του, κάνει

-από τις κακές– τη χειρότερη επιλογή.

Που η φάκα είναι μεγαλύτερη απ το κεφάλι του αλλά εκείνος δαγκώνει το τυρί.

Που μια χούφτα επικοινωνιολόγοι απ την Αμερική τον πείθουν να αλλάξει ακόμα και την εικόνα της οικογένειας.

Που συμπαθεί τον κάθε φυτευτό νεοταξίτη που ήρθε με τη νέα Αμερικανική αποστολή εξόντωσης, επειδή τον έχουν βάλει να χαϊδεύει όπου πάει ένα σκύλο…

Που δε λογαριάζει αν είσαι τραπεζίτης, εφοπλιστής, ουρανοκατέβατος Απόστολος της χειρότερης woke ατζέντας, αλλά σε ψηφίζει από τα ωραία βιντεακια σου στο tiktok.

Πόσο λίγη Ελλάδα έχει απομείνει…;»