Ο Αλέξης Κούγιας, ο γνωστός ποινικολόγος, που έχει άποψη για όλα και έχει προκαλέσει ουκ ολίγες φορές με τα χυδαία του σχόλια, αυτή την φορά σχολιάζει την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. Ή μάλλον πιο σωστά, ξεσπά κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

«Αν αυτά που λέει και κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης ερχόταν και τα έλεγε και τα έκανε στην Πετρούπολη, θα είχε φάει τουλάχιστον 10 πατσαβούρες κάθε φορά που τα λέει και τα κάνει. Τόλμησε αυτός ο άνθρωπος και πήγε στη Μακρόνησο, εκεί που έχουν χύσει το αίμα τους πραγματικοί αγωνιστές της δημοκρατίας. Αυτός με τα πούπουλα… Πήγε αυτός με το φουσκωτό του άλλου του νούμερου (ναύαρχος Αποστολάκης) και αποβιβάστηκαν εκεί; Αυτό το νούμερο, περί νούμερου πρόκειται. Αν ήθελε να πάει να προσκυνήσει ο Στέφανος Κασσελάκης στην Μακρόνησο, ας πήγαινε μόνος του», είπε μιλώντας στο «Πρωινό»του ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Λιάγκα.

Όταν δε από το τηλεοπτικό πάνελ αναφέρουν στον Κούγια ότι ο Κασσελάκης έχει αποδοχή από τον κόσμο, ο ίδιος απαντάει στον ίδιο τόνο λέγοντας πως «αν καταλήξει η δημοκρατία και ο ελληνικός λαός να επιλέξει ως αρχηγό του κόμματος που διεκδικεί την εξουσία αυτό το νούμερου, γιατί πρόκειται περι νούμερου και θρασύτατου, αδίστακτου ανθρώπου. Δεν έχει αίσθηση ντροπής.

»Και πηγαίνει στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και τους λέει ψηφίστε με γιατί θα ρίξω τον Μητσοτάκη, γιατί έχω κάνει πέντε φράγκα και γιατί ειμαι ομοφυλόφιλος. Δεν έχω τίποτα με τους ομοφυλόφιλους, αλλά σας λέω αυτά είναι τα προσόντα που έχει προβάλει».

Όταν λοιπόν ο Λιάγκας του λέει ότι την ομοφυλοφιλία δεν την προβάλει, απλά δεν έκρυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος, ο Κούγιας απάντησε πως «Τον κύριο Κασσελάκη πώς θα τον αποκαλούν οι συνάδελφοί του, η Στέφανος ή ο Στέφανος; Ο κ. Κασσελάκης είναι ο σύζυγος ή η σύζυγος; Εμείς που συμμετέχουμε στη ζωή πραγματικά και με νύχια και με δόντια κάναμε κάτι, έχουμε και παιδιά αγόρια και κορίτσια και θέλουμε να είναι ευτυχισμένα, όχι μπερδεμένα» και κλείνει η σύνδεση.

Ας πει κάποιος στον κύριο Κούγια ότι η ομοφυλοφιλία δεν μπερδεύει τα παιδιά ούτε τα κάνει δυστυχισμένα. Όχι ότι φαίνεται πως θα το ακούσει ή θα το καταλάβει.