Ξεπερνάει κάθε προηγούμενο η εξέλιξη της υπόθεσης του θανάτου ενός 36χρονου στο λιμάνι του Πειραιά. Παρά τις αρχικές πληροφορίες που ήθελαν τον εν λόγω άνδρα να ορμά προς το πλοίο Blue Horizon για να προλάβει το δρομολόγιο και να πέφτει εν τέλει στη θάλασσα, νέα ντοκουμέντα αποκαλύπτουν την απίστευτη αγριότητα δύο υπαλλήλων της γραμμής.

Οι δύο άνδρες βλέποντας τον 36χρονο να προσπαθεί ν’ ανέβει στον καταπέλτη κι αφού αυτός έχει καταφέρει να διανύσει τουλάχιστον 2 με 3 μέτρα πάνω σε αυτόν, τον σπρώχνουν βίαια προς την αποβάθρα. Φαίνεται πως τα καταφέρνουν, αλλά ο 36χρονος προσπαθεί και πάλι. Όμως το πλοίο έχει ξεκινήσει για αναχώρηση και τουλάχιστον ο ένας από τους δύο υπαλλήλους, άπλωσε τα χέρια του και ουσιαστικά πέταξε τον 36χρονο στο νερό.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν τέσσερα άτομα (καπετάνιος, ύπαρχος, λοστρόμος και αξιωματικός καταστρώματος) και κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από κοινού. Θα απολογηθούν στην εισαγγελία το μεσημέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος που επιχείρησε να επιβιβαστεί στο πλοίο είχε εισιτήριο.