Σε κάποια πράγματα, όχι, δεν χωράνε οπαδικά και αυτό γιατί, όταν γίνεσαι τραμπούκος για τα χρώματα της ομάδας σου , τότε είσαι τραμπούκος γενικότερα στη ζωή σου. Χθες, Τρίτη, (08/8) στη Θεσσαλονίκη η αστυνομία κατόρθωσε (ένα βραβείο παρακαλώ) να αποτρέψει οπαδικό επεισόδιο στην πόλη, μια μέρα μετά τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη δολοφονία φιλάθλου της ΑΕΚ από χούλιγκανς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Όχι, δεν βάζουμε μυαλό και όπως φάινεται, δεν υπάρχει διάθεση για να γίνει αυτό.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, χθες το βράδυ ήρθαν στα χέρια τις ΕΛ.ΑΣ. πληροφορίες ότι άγνωστα άτομα που κινούνταν με τρία οχήματα και δυο δίκυκλα στην πόλη, σταματούσαν μπροστά σε παρέες και ρωτούσαν: «Τι ομάδα είσαι;». Όχι για να πουν μπράβο ή για να συζητήσουν το πού «πονάει» η ομάδα και πού χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση. Προφανώς, είχαν την πρόθεση να δημιουργήσουν οπαδικό επεισόδιο.

Αμέσως στην Αστυνομία Θεσσαλονίκης σήμανε συναγερμός γιατί μιλάμε για τσακάλια, όχι αστεία. Περίπου στις 23:30 το βράδυ, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις εντόπισαν τα πολύ καλά και λογικά παιδιά που ήθελαν να προκαλέσουν οπαδικό επεισόδιο στην Κρήνη, κοντά στο πρώην νοσοκομείο «Παναγία» και -ένα σύννεφο νέα πέσουμε- πάνω του βρέθηκαν πυρσοί, full face και ρόπαλα. Σηκώνουμε τα χέρια ψηλά.

Έγιναν 16 προσαγωγές, οι 3 εκ των οποίων, μετατράπηκαν σε συλλήψεις.