Πάντα υπάρχει πιο κάτω, αυτό μας τρίβει στη μούρη καθημερινά η πραγματικότητα και πλέον θεωρείται δεδομένο. Τελευταίο παράδειγμα που επιβεβαιώνει το παραπάνω, είναι η περίπτωση των ανθρώπων που αρνούνται να συμβαδίσουν με τη λογική και που, σαν να μην τρέχει τίποτα, συνεχίζουν να ζουν στον κόσμο τους, έναν κόσμο που βασιλεύει ο τυφλός οπαδισμός.

Χθες, αργά το βράδυ, περίπου 40 οπαδοί του ΠΑΟΚ, με αυτοκίνητα και μηχανές, βρέθηκαν έξω από τις φυλακές Διαβατών στη Θεσσαλονίκη και φώναξαν συνθήματα υπέρ των 12 κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού. Πάμε πάλι μας και το εμπεδώσουμε: Οι οργανωμένοι οπαδοί του Δικέφαλου συγκεντρώθηκαν έξω από το σωφρονιστικό κατάστημα και με συνθήματά τους εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους στους 12 συνοπαδούς τους που κατηγορούνται για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού. Την «αλληλεγγύη» τους, δηλαδή αν είναι δυνατόν!

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της ΟΠΚΕ, της ΔΙ.ΑΣ. και της Ομάδας «Ζ», με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να αποχωρούν.

Μέσα στις επόμενες ημέρες και πιο συγκεκριμένα στις 6 Ιουλίου, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης θα εκδώσει την απόφασή του για την υπόθεση και έτσι ένιωσαν την ανάγκη να δώσουν δύναμη στους κατηγορούμενους. Υπενθυμίζεται πως η εισαγγελέας της έδρας έχει προτείνει την ενοχή και των 12 για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού στην περιοχή Χαριλάου.