Τα τελευταία 24ωρα ένα μη στρατιωτικό υποβρύχιο αγνοείται. Τα ίχνη του χάθηκαν την Κυριακή στον Βόρειο Ατλαντικό, ενώ ταξίδευε προς τα συντρίμμια του Τιτανικού. Σε αυτό επέβαιναν πέντε άτομα. ΟΚ, αυτά είναι γνωστά. Οι άνθρωποι βρίσκονται σε κίνδυνο προφανώς. Η επαφή με το υποβρύχιο Titan χάθηκε 1 ώρα και 45 λεπτά μετά την κατάδυσή του το απόγευμα της Κυριακής, σύμφωνα με την αμερικανική ακτοφυλακή. Το υποβρύχιο, το οποίο αποτελεί μέρος μιας περιοδείας του OceanGate Expeditions που προσφέρει στους επιβάτες μια μοναδική εμπειρία για να εξερευνήσουν τα συντρίμμια του Τιτανικού, χάθηκε την Κυριακή αφού έχασε την επαφή με το ερευνητικό σκάφος Polar Prince.

Ωστόσο, στα σουρεάλ νέα του Νίκου Ευαγγελάτου και της ομάδας του (τον δημιουργό των γραφικών του τον ψάχνουμε να τον κεράσουμε μια μπίρα), βρέθηκε. Ο Νίκος Ευαγγελάτος βρήκε το Titan. Αφού το βρήκε, μπήκε και μέσα, ξεναγήθηκε στους χώρους και έπειτα βγήκε σε ένα πολύ ωραίο σημείο για να μεταδόσει στους τηλεθεατές του, με τα εμβληματικά πλέον δεμένα του χέρια, όλα τα νεότερα. Σε ένα παράλληλο σύμπαν, λίγο αργότερα, φύσηξε στο τζάμι και σχημάτισε με τον δείκτη του ένα SOS. Γιατί το υποβρύχιο στην πραγματικό κόσμο αγνοείται ακόμα. 

Ο δημοσιογράφος για ακόμα μια φορά αποφάσισε να γίνει ένα με την είδηση και να μπει όσο πιο βαθιά γίνεται. Και δεν γίνεται πιο βαθιά από μέσα στο ίδιο το υποβρύχιο. 

Μισό λεπτό να κάνουμε zoom in. 

Μισό λεπτό. 

Τι είναι αυτό;

Όχι, όχι, δεν είναι SOS. Είναι κάτι άλλο. 

Εντάξει, σταματάμε. Αντίο.