Του έχουμε αδυναμία, το έχουμε αποδείξει άλλωστε με αυτό το κείμενο. Ο Γιώργος Παπανδρέου aka ΓΑΠ είναι παρεξηγημένος και, δυστυχώς για εκείνον, έχει συνδέσει το όνομά του με μία από τις πιο σκοτεινές περιόδους της χώρας –από όλες τις απόψεις. Ναι, έχει πει επίσης και την περίφημη ατάκα με τα “λεφτά υπάρχουν” μόνο που είχε προηγηθεί “πετσόκομμα” στη φράση. Είπαμε, δεν ήταν τόσο στον κόσμο του.

Από τότε έχουν και δεν έχουν αλλάξει πολλά στη χώρα μας. Ο Γιώργος Παπανδρέου, όμως, παραμένει ίδιος. Και μπράβο του. Αν δείτε –που θα δείτε- το νέο του προεκλογικό σποτ, θα καταλάβετε. Με σένιο γυαλί, χωρίς ποδήλατο αλλά με κορμοστασιά που αρμόζει στο βαρύ επώνυμο που κουβαλάει, θέλησε να μας “ψήσει” εν όψει των εκλογών. Τα κατάφερε, ειδικά μετά τη βόλτα του στην πλωτή γέφυρα και τις καλαμιές. Πού κολλάει όλο αυτό δεν ξέρουμε, αλλά δεν έχει μεγάλη σημασία. 

«Η Ελλάδα, η Αχαΐα, ο Ελληνισμός, έχει τεράστιες δυνατότητες, πόσο μάλλον η νέα γενιά που έχει ταλέντο που έχει κέφι που έχει γνώσεις, αλλά βρίσκει πάντα μπροστά της τεράστια εμπόδια από ένα κράτος πελατειακό, υδροκέφαλο, για αυτό εμείς στοχεύουμε να ανοίγουμε δρόμους, να σπάμε δεσμά, να απελευθερώνουμε δυνάμεις, θέλουμε μια Ελλάδα που δεν είναι παρασιτική, αλλά είναι παραγωγική με βάση αξίες, με βάση την ποιότητα, ποιότητα για όλους!», λέει στο μήνυμά του ο πρώην πρωθυπουργός.

Αν κρίνουμε από το βίντεο, πάντως, ο ίδιος δεν έχει χάσει το κέφι του: