Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι μια κατηγορία από μόνος του. Θα το έχετε ήδη καταλάβει, αλλά έτσι για να φρεσκάρουμε τη μνήμη σας, ποιος ξεχνάει τότε που είχε χρησιμοποιήσει το μετρό ή ακόμα καλύτερα, όταν είχε κάνει την μεταμόρφωση του σε Αλίκη Βουγιουκλάκη. Τέλος πάντων, Γιώργο δίνουμε ρισπέκτ, δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο. 

Όπως ρισπέκτ δίνουμε και στο βίντεο που κυκλοφόρησε από τη High Priority Promotions, η οποία σκέφτηκε πως ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι το κατάλληλο πρόσωπο για να προωθήσει τη μεγάλη συναυλία των Rammstein, στο ΟΑΚΑ, στις 30 Μαΐου. Το βίντεο προφανώς και έγινε viral και προφανώς δεν ξέραμε ότι το χρειαζόμασταν. 

«Ναι καλησπέρα σας, φροντιστήριο γερμανικών εκεί; Μια ερώτηση παρακαλώ; Ταχύρρυθμα κάνετε;», ακούγεται να λέει ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο οποίος στη συνέχεια τραγουδάει μπροστά στον καθρέφτη την επιτυχία «Du Hast». 

Ε-Π-Ο-Σ

Εννοείται πως δεν υπήρχε περίπτωση να μην γίνουν και τα κατάλληλα σχόλια στην ανάρτηση, με έναν χρήστη να γράφει: «Αυτό είναι το καλύτερο πρόμο όλων των εποχών». Ενδεικτικά ορισμένα άλλα:

«Θέλω συναυλία Ramstein-Μαζωνακη ΧΘΕΣ»

«Στον άνθρωπο που το έριξε σαν ιδέα στο τραπέζι και σε αυτούς που το πιστέψατε και το κάνατε πράξη: Σας ευχαριστώ»

«Νταξει, ρισπεκτ»

Όσον αφορά τη συναυλία των Rammstein στην Ελλάδα, να σημειωθεί πως επιστρέφουν μετά από 14 χρόνια στην Ελλάδα. Το γερμανικό συγκρότημα υπόσχεται φαντασμαγορικό σόου, επομένως όσοι έχετε κλείσει εισιτήριο, μάλλον σας ζηλεύουμε.