Μην ρωτήσετε αν υπάρχει η λέξη κριντζόμετρο. Δεν υπάρχει. Αλλά είναι η πρώτη που μας ήρθε στο μυαλό μόλις είδαμε την τελευταία ανάρτηση του Νίκου Ανδρουλάκη στο TikTok. Είναι φανερή η προσπάθεια του να αντιγράψει τον Μητσοτάκη και τον Κασσελάκη στο content του. Τι, δηλαδή, οι άλλοι είναι καλύτεροι;Δυστυχώς όμως είναι φανερή και η αποτυχία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Ελπίζουμε να το βρει σε κάποια φάση, κρίμα είναι.

Τέλος πάντων, ο Ανδρουλάκης αποφάσισε να γίνει ένας ακόμη boomer στο TikTok και να μας κριντζάρει, με το ντεμπούτο να γίνεται από την Κρήτη. Ο ίδιος κάνει περιοδεία στο Ηράκλειο και μιας και είναι και η καταγωγή του από το νησί, άδραξε την ευκαιρία για να συναντήσει την μητέρα του, την Πόπη. Και ναι, δυστυχώς έπαιξε το «Με λένε Πόπη» στο βίντεο. Προχωράμε. 

Η επίσκεψη στο πατρικό βέβαια ήταν και για να φάει χοχλιούς, γιατί όποιος κρητικός σέβεται τον εαυτό του, τρώει χοχλιούς. Όλοι το ξέρουν αυτό. Οι υπόλοιποι δεν είστε γνήσιοι κρητικοί. Το βίντεο ξεκινά με τον Ανδρουλάκη να λέει: «Ξεκινάμε ομιλία στην Κρήτη και κάνουμε pit stop για χοχλιούς στο σπίτι της Πόπης» και στη συνέχεια μας μεταφέρει στην κουζίνα, ανοίγοντας την κατσαρόλα με το φαγητό. Μμμμ, όνειρο φιλαράκια μου. Και εννοείται πως σαλιγκάρια έκαναν την εμφάνισή τους στο βίντεο, όταν έγινε το απαραίτητο ζουμ στους χοχλιούς.

Στο μεταξύ, αυτό το pit stop χτύπησε κάπως με έναν να σχολιάζει: «Μίλα στους Κρητικούς για pit stop και όλα θα πάνε περίφημα». Όπως καταλαβαίνετε η προσπάθεια του Ανδρουλάκη στο TikTok δε συνοδεύτηκε από θετικά σχόλια. Και καταπώς φαίνεται, έρχεται τρίτος και στο κοινωνικό δίκτυο. 

Να πέσει το βίντεο:

@nikos.androulakis Ξεκιναμε ομιλία στην Κρήτη και κάνουμε pit stop για χοχλιούς στο σπίτι της Πόπης #crete ♬ original sound – Nikos Androulakis