Νέο λαγό τράβηξε από το καπέλο της η ΝΔ, στην προσπάθειά της να ανακτήσει την εμπιστοσύνη των χριστεπώνυμων ψηφοφόρων που αισθάνθηκαν θιγμένοι από την ψήφιση του νόμου για τον γάμο ομοφύλων. Όλοι περιμέναμε πως ο Γιώργος Αυτιάς θα τραβήξει μόνος του το κουπί της προεκλογικής περιόδου, μέχρι που είδαμε αποσπάσματα της συνέντευξης της Βίκυς Φλέσσα στο Ήπειρος TV.

Βγαλμένη μέσα από τις ονειρώξεις της πολύ λαϊκής, πολύ ορθόδοξης Δεξιάς, η Βίκυ Φλέσσα τονίζει στη συνάδελφό της πως τα προβλήματα είναι δεδομένα και πως κανείς δεν είναι τέλειος. Εκτός φυσικά της Θεοτόκου!

Η παρουσιάστρια και υποψήφια ευρωβουλευτής εξήγησε το φιλόδοξο και ελληνορθόδοξο σχέδιό της, που βασίζεται στην υπεροχή μας έναντι των Σκανδιναβών! Βίκυ Φλέσσα, πες μας κι άλλα!

«Τι πρέπει να κάνουμε όμως εμείς οι Έλληνες;» , θα αναρωτιέται κάθε σοβαρός τηλεθεατής. Η Βίκυ Φλέσσα σας εξηγεί το σχέδιο της, σχέδιο που θα θέσει σε εφαρμογή αν της εμπιστευτείτε την ψήφο σας:

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να γίνουμε η φωλιά των Βορείων. Εκείνοι πίνουν και αυτοκτονούν. Ενώ εμείς πίνουμε, τραγουδάμε, χορεύουμε. Και τραγουδάμε, τι; “Τούτη η γη που την πατούμε, όλοι μέσα θε να μπούμε”. Αυτός είναι ο πολιτισμός της χώρας» υποστηρίζει η υποψήφια Ευρωβουλευτής και η υπερηφάνεια δεν μπορεί να συγκρατηθεί στα στήθη μας.

Θα περίμενε κανείς πως αυτό θα ήταν το εντυπωσιακό φινάλε. Όχι, η Βίκυ Φλέσσα θα σου το κάνει και πενηνταράκια. Για όλα φταίει «η έλλειψη πνευματικότητας που έχει επικρατήσει… Ο αποχριστιανισμός στην Ευρώπη». Είναι ή όχι λαμπρή η σύλληψη της Φλέσσα; Γιατί δεν απαντάτε;

Κάποιοι κακόπιστοι ίσως και να υποστήριζαν πως εδώ έχουμε μια περίπτωση Ελένης Λουκά 2.0. Αν ζητούσαμε από το ΑΙ να μας κάνει μια μίξη Ελένης Λουκά και Βίκυς Φλέσσα, αυτά τα standards δεν θα τα έπιανε ποτέ.

Δείτε  το βίντεο αν δεν μας πιστεύετε!

Βέβαια, η Βίκυ Φλέσσα είχε ένα τετ α τετ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη πριν από πολλά πολλά χρόνια, στο οποίο είχε δείξει μια άλλη, πολύ αλέγκρα προσωπικότητα. Για να το θυμηθείτε, πατήστε εδώ.