Μιας και το καλοκαίρι πλησιάζει, καταλαβαίνετε πως οποιοδήποτε βίντεο στο TikTok που σχετίζεται με ελληνικά νησιά και το θαλασσί της θάλασσας και όλο το μπλε του χάρτη, γίνεται viral. Όπως viral έγινε και το βίντεο μιας τουρίστριας από τον Καναδά, η οποία ναι μεν έφυγε ενθουσιασμένη από το tour Πάρο-Νάξο-Σαντορίνη, αλλά όχι και από τα ελληνικά μας πλοία. 

Για την ακρίβεια, θέλησε να ενημερώσει τους ακόλουθους της και όσους σχεδιάζουν ταξίδι σε ελληνικό νησί, να προετοιμαστούν για το χάος που θα ζήσουν στο πλοίο. Όπως έγραψε και η ίδια στο βίντεο «αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στα ελληνικά νησιά, να είστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό», αν και στη λεζάντα εξήγησε πως ναι μεν είναι ένα χάος, αλλά αξίζει. 

Τέλος πάντων η Audrey που μετράει 10.000 followers στο TikTok, είπε να κάνει πράξη το «live your myth in Greece» για τα γενέθλια της, αλλά δεν της είχε εξηγήσει κανείς το στριμωξίδι στα πλοία, ειδικά την ώρα της επιβίβασης και της αποβίβασης, τις άπειρες βαλίτσες και ενδεχομένως και το ψοφόκρυο που επικρατεί μέσα, σε αντίθεση με τον καύσωνα έξω από το πλοίο.

@missaudreyfrench its chaos, but absolutely worth it 😂 island hopping in greece is truly one of the best travel experiences ive ever had! #greekislandhopping #greekferries #greeceferries #greekislands ♬ original sound – Iconic Tiktok Audios

Στο βίντεο παρουσίασε τον άπειρο κόσμο που περίμενε στωικά να μπει και να βγει από το πλοίο, με την ίδια να εξηγεί πως «περίμενα σίγουρα πολύ κόσμο, αλλά δεν είχα ιδέα ότι θα ήταν τόσο πολυσύχναστο. Έμεινα πραγματικά έκπληκτη. Δεν μπορούσα να πιστέψω τη χωρητικότητα που μπορεί να χωρέσει ένα πλοίο και δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο αποτελεσματικά οι υπάλληλοι του πλοίου διαχειρίστηκαν τον όγκο των ανθρώπων. Είναι πραγματικά μια γρήγορη διαδικασία επιβίβασης και αποβίβασης, αν και χαοτική». 

Εμείς να σου πούμε τι τραβάμε Audrey μας κάθε καλοκαίρι. 

Βέβαια, υπήρχαν κάποιοι Έλληνες χρήστες που της σχολίασαν πως αυτό το part της οδύσσειας του ταξιδιού στο καράβι είναι το καλύτερο. Όπως αντίστοιχα και κάποιοι τουρίστες που έγραψαν πως τα ελληνικά πλοία είναι πολύ άνετα, πως το κλιματιστικό που είναι στο φουλ είναι ευλογία και πως ανυπομονούν κάθε φορά να παραγγείλουν φραπέ και σνακς. Περί ορέξεως..