Στο TikTok περνάμε καλά κι αυτό βγαίνει πολύ προς τα έξω. Έχουμε ακούσει τόσα πολλά σε αυτόν τον μικρόκοσμο που έχει δημιουργηθεί σε αυτή τη γωνιά του ίντερνετ, που πλέον τίποτα δεν μας κάνει εντύπωση. Εκφράσου κόσμε, αντέχουμε. Παράλληλα, το TikTok είναι και ένα μέρος που μας δίνει άπλετη γνώση. Όπως για παράδειγμα, μάθαμε σήμερα ότι οι άντρες ευνουχίζονται όταν οι γυναίκες οδηγούν κι εκείνοι κάθονται στη θέση του συνοδηγού. Μα τι πράγματα είναι αυτά;

Βασικά, δεν το μαθαίνουμε ακριβώς. Υπάρχουν πολλοί άντρες που είτε δεν εμπιστεύονται τις γυναίκες στο τιμόνι (άσχετα από το γεγονός ότι τα περισσότερα ατυχήματα στην Ελλάδα γίνονται από άνδρες και υπερβολική ταχύτητα), είτε νιώθουν πως αν κάθονται στη θέση του συνοδηγού έχουν την αίσθηση πως δεν έχουν το πάνω χέρι στη σχέση. Απλά πιστεύαμε πως κάπως αυτό είχε περιοριστεί σαν αποψούλα. No, no. Ο Κωσταντίνος Λοΐζος, life coach και personal trailer στο επάγγελμα, έκανε ένα βίντεο όπου το έφερε στο προσκήνιο ξανά, γιατί κάπου κουράστηκε να το βλέπει σαν εικόνα. 

«Βλέπω πάρα πολλά ζευγάρια να οδηγεί η γυναίκα και ο άντρας δίπλα και ρωτάω, ποια γυναίκα δε γουστάρει να ξύνει τη μ***ρα της και να οδηγεί με ασφάλεια ο άνδρας δίπλα της; Για ποιον λόγο να θέλει να οδηγήσει η γυναίκα; Είναι ευνουχισμός αυτό, αλλά γι’ αυτό διαλέγετε ευνουχισμένους άντρες, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία».

@konstantinosloizou

Θέλω οι γυναίκες να πάρετε θέση και να πείτε αλήθειες… . Αν θέλετε και οι αντρες να κάνετε τοποθέτηση φυσικά και θα σας ακούσουμε προσεκτικά… . Γιατί ?

♬ πρωτότυπος ήχος – Κωνσταντίνος Λοίζου

Προφανώς μόνο όταν οδηγεί ο άντρας υπάρχει ασφάλεια στην οδήγηση, είπε ο ίδιος σε ένα βίντεο την ώρα που οδηγούσε. Τέλος πάντων στα σχόλια υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις από τις γυναίκες. Πάντως, έγινε και δεύτερο βίντεο, ως απάντηση σε αυτές τις αντιδράσεις. Πάλι ενώ οδηγεί:

@konstantinosloizou

Αφού τα θέλει ο ωραίος κώλος σας για να ακούσω τώρα τις γυναίκες??? . Επεισόδιο 2!!! . Αφού είστε ισχυρές σε όλα και θέλετε ισότητα φαντάζομαι δεν έχετε θέμα να βγάζετε παραπάνω λεφτά και να συντηρείται εσείς το σπίτι, τα λουσα του άντρα και τις εκδρομές ? . Θέλω ειλικρίνεια ε! . Ισχυρές είπαμε! . Κουμάντο θέλετε! . Για πάμε!!!

♬ πρωτότυπος ήχος – Κωνσταντίνος Λοίζου