Από παράξενες ειδήσεις σήμερα, έχουμε αυτή που μας έρχεται απευθείας από τη Θεσσαλονίκη. Που λέτε, ένα ζαχαροπλαστείο σκέφτηκε να λανσάρει παγωτό με γεύση Pokemon, γιατί κάπως βαρέθηκαν τα κοινά ονόματα. Θα αναρωτιέστε τώρα τι γεύση μπορεί να έχει αυτό το παγωτό, αλλά περιμένετε, θα σας εξηγήσουμε. 

Οι υπεύθυνοι του ζαχαροπλαστείου πρέπει να έβλεπαν φανατικά Pokemon όταν ήταν μικροί, δεν εξηγείται διαφορετικά. Όπως διαβάζουμε, το εν λόγω παγωτό έχει έντονα σοκολατένια γεύση, αλλά έχει ένα μυστικό συσταστικό. Όχι, παίζουμε. Αυτό το μυστικό συστατικό είναι οι κρύσταλλοι ζάχαρης που δημιουργούν μια «έκρηξη» στο στόμα. Ό,τι καταλάβατε. 

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της κόρης του ιδιοκτήτη του ζαχαροπλαστείου: «Θέλαμε εδώ και καιρό να βγάλουμε κάτι παιδικό και σκεφτήκαμε έτσι κάτι παιχνιδιάρικο. Το παγωτό Pokémon έχει κρυστάλλους ζάχαρης, οι οποίοι σκάνε στο στόμα. Σκεφτήκαμε ότι αυτό μοιάζει με την pokeball η οποία σκάει στο έδαφος και βγαίνει το Pokémon. Κάπως έτσι ήταν η φιλοσοφία πίσω από το παγωτό και το ταιριάξαμε.

Αρέσει στον κόσμο γιατί έχει και τα παιχνίδια πάνω και θέλουν να το δοκιμάσουν. Άρεσε πολύ και στα παιδιά που το δοκίμασαν, ακριβώς γιατί έχει τους κρυστάλλους που σκάνε στο στόμα. Οι μεγάλοι το βλέπουν νοσταλγικά γιατί το Pokémon είναι παλιό, οπότε το παίρνουν και για αυτό το λόγο. Πηγαίνει καλά μέχρι τώρα.»

Πάντως για όσους θέλετε να το δοκιμάσετε, θα το βρείτε στους Αμπελοκήπους Θεσσαλονίκης. Αν πάλι έχετε και λίγο χιούμορ, όταν παραγγείλετε το παγωτό Pokemon, φωνάξτε και ένα «Πίκατσου διαλέγω εσένα».