Βράδυ Παρασκευής και περιμένεις στην πλατφόρμα του Μετρό Συντάγματος να έρθει επιτέλους ο συρμός να επιστρέψεις σπίτι σου. Και εκεί που κάθεσαι υπομονετικά, χαμένος στις σκέψεις σου, ακούς στα ηχεία να παίζει τραπ μουσική. Όχι στα δικά σου, αλλά σε αυτά του μετρό. Λες αποκλείεται, κάτι πάει λάθος με την ακοή σου. Κοιτάς δεξιά κι αριστερά και συνειδητοποιείς πως ακούς όντως το «ΟΑΕΔ» του Snik με τον Ivan Greko και σε αυτό το σημείο υποψιάζεσαι πως η Μενδώνη έβαλε το χέρι της, αλλά όχι.

Την πατέντα για διασκέδαση στο μετρό Συντάγματος σκέφτηκε κάποιος που έκανε σύνδεση το κινητό του μέσω bluetooth με την οθόνη και ξεκίνησε το πρόγραμμα του με λίγο είναι «βαριά η κούπα». Εννοείται πως το βίντεο ανέβηκε στο TikTok και εννοείται ότι έγινε χαμός στα σχόλια. «Αυτός που το έκανε να εμφανιστεί να πάμε για ποτά, κερνάω», έγραψε ένας χρήστης.

Πάντως, μην σας μπαίνουν ιδέες και ξεκινήσετε όλοι να συνδέετε τα κινητά σας με τις οθόνες στο μετρό, εκτός κι αν κάνετε καλό πρόγραμμα.

@taniatheodwridou Μετρό Συνταγματος Παρασκευη Βραδυ ΠΑΜ😂 #fy #fyp #viral #greeksong #greektiktok ♬ πρωτότυπος ήχος – Tania Theodwridou